finantare Grenke 72 300Pana in data de 30.OCTOMBRIE.2021 puteti inchiria licente Autodesk noi sau prelungi inchirierea licentelor existente cu plata in rate, cu o dobanda de doar 7,2% pe an prin firma Grenke, cu avans 0, pentru perioade 1, 2 sau 3 ani.

Vanzarea cu plata in rate este un produs GRENKE destinat in special finantarii produselor software. Clientul este proprietarul economic si legal al bunurilor si le înregistreaza in contabilitate. In cadrul primei rate plateste intreaga taxa pe valoare adaugata (TVA) pentru toata perioada contractului, de vanzare-cumparare cu plata in rate. Ulterior, pe parcursul derularii contractului, plateste doar valoarea neta a ratelor.

Acte necesare pentru analiza:
https://www.grenke.ro/ro/clienti/acte-necesare-pentru-analiza.html

Termen de raspuns:

 • 1 zi lucratoare pentru cereri de maxim 25.000 EUR;
 • 3 zile lucratoare pentru cereri intre 25.000 si 50.000 EUR;
 • 5 zile lucratoare pentru cereri mai mari de 50.000 EUR;

Perioada de finanatare:

 • 1 an - pentru inchiriere licente pe perioada de 1 an
 • 1, 2 sau 3 ani - pentru inchiriere licente pe perioada de 3 ani
 • Perioada de finantare nu poate depasi perioada de inchiriere a produsului

Alte informatii:

 • Suma minima finantata este de 1.000,00 EUR (fara TVA)
 • Se pot finanta atat inchirieri de licente noi cat si prelungiri de inchiriere pentru licentele existente
 • La inceputul finantarii se plateste TVA-ul pentru intreg contractul de finantare. Se finanteaza doar valoarea neta a produselor.
 • Documentele pentru finantare pot transmise catre CADexpert NET sau direct catre Grenke, mentionand partenerul Autodesk ales de dumneavoastra.

Inchiriere cu avans zero si alte avantaje

Spre deosebire de alte servicii de inchiriere de pe piata din Romania, GRENKE iti propune o colaborare ce are cu adevarat in vedere bunul tau interes.
De aceea, ne-am gândit că cel mai mult te-ar avantaja avansul de 0% la incheierea contractului. De asemenea, poti plati trimestrial echivalentul chiriilor pentru perioada urmatoare, aceasta procedura fiind valabila indiferent de valoarea contractului incheiat.

Iata lista completa a avantajelor de care te bucuri cu solutiile de finantare GRENKE:


AVANS 0

Beneficiezi de Avans 0 pentru orice contract de inchiriere semnat cu GRENKE!

PROTEJEZI LICHIDITATILE

Inchirierea iti protejeaza capitalul firmei fara a afecta bonitatea in relatia cu bancile, pentru ca tu sa beneficiezi de echipamente de inalta performanta pe parcursul perioadei contractuale. Decat sa blochezi sume mare in achizitii directe, mai bine platesti periodic chirie si folosesti sumele ramase disponibile pentru investitii in afacere.

SIMPLIFICI PROCESUL DE BUGETARE

Chiriile sunt constante in EURO pe toata perioada contractului, oferindu-ti o baza solida pentru planificarea financiara.

ECHIPAMENTE DE ULTIMA GENERATIE ORICAND

Ciclurile de viata tot mai scurte ale echipamentelor necesita investirea constanta a capitalului in cele mai noi tehnologii. Cu solutia GRENKE chiriile lunare reduse iti permit sa investesti in echipamente noi de fiecare data cand ai nevoie de acestea, oferindu-ti un avantaj competitiv valoros.

OFERTE PERSONALIZATE

Ne adaptam cerintelor fiecarui client, incorporand in proces intreaga noastra expertiza despre industria specifica activitatii companiei sale. Astfel ca, primesti intotdeauna cotatii avantajoase si complet personalizate nevoilor companiei tale.

PROCES RAPID SI SIMPLU

Procedura de lucru GRENKE este mult simplificata si foarte rapida:

 1. Documentatia solicitata este minimala si poate fi scanata si trimisa pe e-mail.
 2. Procesarea cererilor de finantare se face in maxim 24h pentru ca tu sa primesti un raspuns in maxim 1 zi lucratoare.
 3. Gestionam online cererile, ofertele si contractele prin intermediul portalului pentru clienti.


SERVICII DE CONSILIERE SI ASISTENTA DEDICATA

Pe parcursul colaborarii cu specialistii GRENKE beneficiezi de consiliere si asistanta dedicata, dar si de suport personalizat la sediul tau.

Încheierea echipamentelor si software-ului este o soluție ce crește în popularitate în ultimii ani în România, astfel ca pentru multe companii, închirierea este deja o un element central al strategiei lor financiare. Aceasta solutie de finantare se adreseaza doar persoanelor juridice.

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile