Civil 3D Autosign 300 267Doar pana in 28 Februarie 2021 cresteti calitatea proiectelor dumneavoastra de drumuri, realizand si proiectul de semnalizare rutiera, fara costuri suplimentare.

Perioada promotiei

Pana in 28.Februarie.2021

Conditii:

 • Promotia este doar pentru inchirierea de licente NOI:
  • AutoCAD Civil 3D pe perioada de 1 an si 3 ani - Cadou Autosign Pro
  • AEC Collection pe perioada de 1 an si 3 ani - Cadou Autosign Ultimate
 • Cadoul din promotie este:
  • Autosign 2021 Pro sau Ultimate - inchiriere licenta standalone pe perioada de 1 AN.
  • Pentru alte preturi la pachete ce includ si produse CGS Labs (Autosign, Autopath, Plateia) va invitam sa ne contactati. Toate produsele CGS Labs inchiriate cu produse Autodesk beneficiaza de preturi preferentiale.
 • Promotia nu se poate combina cu alte promotii si/sau preturi speciale.

 Autosign 2021 poate fi testat inainte de achizitie.

Planificati si trasati semnalizarea rutiera completa necesara pentru un proiect profesional realizat in AutoCAD Civil 3D, AutoCAD, BricsCAD sau Plateia, folosind un set larg de semne de trafic si marcaje rutiere cu Autosign 2021 Pro.

Biblioteci incluse: Statele Unite (AASHTO), Germania, Austria, Polonia, Slovenia, Serbia, Croația, România, Suedia, Norvegia

Solicitare Oferta Promotie - Cadou Autosign

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In timp foarte scurt veti fi sunat de unul din reprezentantii nostri de vanzari.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

www.cadexpert.eu

www.cadexpert.ro

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile