TRADE IN Q4 300x250Daca detineti licente perpetue ale produselor Autodesk versiunile 1998 - 2021, licențe permanente fără un “Maintenance plan” activ atasat, puteti  inchiria licente noi Autodesk pe perioade de 1 an cu 15% reducere sau 3 ani si beneficia de 20% reducere.

Perioada promotiei pana in 23.Ianuarie.2021

Conditii pentru a beneficia de aceste reduceri

 • Pentru a beneficia de reducere cumparatorul trebuie sa transmita o serie (serial number) valida a unei licente Autodesk versiunea 1998 - 2021. Aceasta trebuie confirmata inainte de lansarea comenzii.
 • In aceasta promotie se pot inchiria un numar de licente cel mult egal cu numarul de serii valide de produse vechi.
 • In aceasta promotie se pot inchiria maxim 50 de licente pe client.
 • Dupa ce se achizitioneaza produsele noi, beneficiind de aceasta reducere de pana la 20%, produsele vechi nu mai pot fi folosite. Cumparatorul trebuie sa stearga de pe orice calculator produsul vechi al carui serial s-a folosit pentru promotie. Practic clientul pierde dreptul de utilizare al licentei perpetue mai vechi dar beneficiaza de o reducere de 15% la inchirierea pe 1 an sau 20% pe perioada de 3 ani a unei licente actuale noi. Dat fiind pretul foarte bun la trecerea de la licenta permanenta la inchiriere, recomandam trecerea direct la inchirierea pe 3 ani. Puteti folosi pentru aceasta trecere finantarea prin Grenke la o dobanda avantajoasa.
 • Pentru a beneficia de aceasta promotie cumparatorul trebuie sa fie de acord sa renunte definitiv la licenta veche. O serie de produs se poate folosi o singura data.
 • Se poate folosi o singura data Seria pachetului respectiv (poate exista un SN pentru mai multi useri), nu conteaza daca doriti sa inchiriati una sau cinci licente noi. Cu seria respectiva cumparatorul poate inchiria un numar maxim de licente egal cu numarul de useri corespunzatori SN licentei vechi.
 • Promotia este doar pentru inchirierea pe perioade de 1 an sau 3 ani.
 • Se pot inchiria produse diferite de produsul eligibil detinut.
 • Reducerea se aplica atat pentru licente single-user. 
 • Daca detineti licente din familia LT (AutoCAD LT, Revit LT, Revit LT Suite, Inventor LT, Inventor LT Suite) puteti inchiria cu pana la 25% reducere doar licente noi tot din familia LT.
 • Aceasta promotie nu se poate combina cu alte promotii sau preturi speciale.


Produse ce se pot inchiria:

 • AEC: Autodesk AEC Collection, Autodesk AutoCAD, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk Revit LT, Autodesk AutoCAD Revit LT Suite.
 • Mecanica: Autodesk Product Design and Manufacturing Collection,  Autodesk Alias Concept, Autodesk AutoCAD, Autodesk CFD Advanced, Autodesk CFD Motion, Autodesk Fusion 360, Autodesk Inventor Professional, Autodesk Moldflow Adviser Premium, Autodesk Moldflow Adviser Ultimate, Autodesk Moldflow Insight Standard, Autodesk Moldflow Insight Premium, Autodesk Moldflow Insight Ultimate, Autodesk Moldflow Synergy, Autodesk Vault Office, Autodesk Vault Professional.
 • General: Autodesk AutoCAD for Mac, Autodesk AutoCAD, Autodesk AutoCAD LT, Autodesk AutoCAD LT for Mac.
 • Vizualizare: Autodesk M&E Collection, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Autodesk Maya LT, Autodesk MotionBuilder.
 • BIM: Autodesk Navisworks Manage, Autodesk Navisworks Simulate.

Perioada promotiei

Pana in 23.IANUARIE.2020

 

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati:

Solicitare oferta si/sau testare:

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile