Servicii de asistenta in planificarea proiectelor de infrastructura prin metoda liniei de echilibru folosind TILOS 10.

  • Asistenta in planificarea proiectelor de constructii autostrazi, cai ferate, drumuri, tuneluri, retele de canalizare si alimentare cu apa, reabilitarea si intretinerea sezoniera a drumurilor, folosind metoda liniei de echilibru
  • Asistenta in elaborarea documentatiei de ofertare pentru licitatii, transpunerea planificarii de proiect in diagrama timp-distanta (conform cerintelor din caietele de licitatie - linia de echilibru)
  • Diagrama miscarilor de pamant pentru lucrari de terasamente
  • Graficul de utilizare al resurselor(manopera si utilaje), cash-flow
  • Configurare biblioteca personalizata de resurse (utilaje si vehicule)
  • Inregistrari de progres si analiza de tipul planificat vs realizat
  • Rapoarte personalizate

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile