SUPPORT ASTA 001Asta Powerproject - functii suplimentare comparativ cu alte solutii software de project management:

Asta Powerproject este o alternativa mai performanta si mai accesibila, cu facilitati si o interfata moderne.

1. Posibilitatea de a stabili mai mult de o conexiune intre doua activitati, facilitate importanta mai ales in cazul activitatilor care se suprapun partial in timp.

2. Activitatile pot fi intrerupte, iar acest gen de modelare permite punerea in evidenta a discontinuitatii in lucru:

asta001 asta003

3. Graficele pot fi compactate si eficientizate vizual prin reprezentarea pe acelasi rand a mai multor activitati:

asta005

4. ASTA Powerproject permite reprezentarea graficelor de planificare in timp a proiectului pe acelasi plan cu histograme referitoare la distribuirea resurselor (umane, materiale sau financiare). Acest mod de lucru este extrem de util cand se incearca obtinerea unui echilibru in alocarea resurselor.

asta007

De asemenea, graficele pot fi tiparite impreuna sau separat, sau exportate catre Microsoft Excel.

5. ASTA Powerproject ofera un mod de lucru foarte performant in urmarirea progresului lucrarilor:

 • Pentru fiecare activitate se poate obtine valoarea planificat %completat, de exemplu cat ar fi trebuit realizat la o anumita data din fiecare activitate. Aceste valori comparate cu situatia reala din site, stabilesc daca proiectul se afla in grafic sau in urma planificarii.
 • Curba progresului are propriile caracteristici – grosimea liniei, culoare, stil – si ramane vizibila chiar si pentru planificari complexe
 • Pot fi definite mai multe perioade pentru urmarirea progresului activitatilor, spre exemplu activitatile pot fi urmarite saptamanal, ceea ce explica cu acuratete cum si de ce proiectul a ajuns in starea curenta. Nivelul costurilor, resursele consumate si procentul realizat din fiecare activitate pot fi obtinute pentru fiecare perioada de urmarire a progresului definita.

asta009

asta011

 • ASTA Powerproject permite definirea unui numar nelimitat de variante baseline ceea ce face posibila inregistarea saptamanala a pozitiilor pe parcursul intregului proiect.

asta013

6. Biblioteci de sabloane si codificari ale activitatilor (culori, texturi, etc) pentru toate circumstantele.

asta015

Codificarile folosite sunt explicate in legenda afisata pe paginile tiparite. Activitatile pot fi sortate sau grupate in functie de codificarea folosita. Astfel, devine vizibil pe plan ce activitati apartin si cui, oferind un mecanism de coordonare foarte eficient. Toate lucrarile care apartin unui subcontractor pot fi usor filtrate si puse in evidenta, sau pot fi grupate la un loc alcatuind o structura alternativa formata din lucrari si resurse apartinand mai multor subcontractori.

7. ASTA Powerproject este usor de utilizat chiar si pentru un planificator mai putin experimentat:

 • Conexiunile intre activitati sunt context-senzitive, fara a fi nevoie sa precizati tipul de conexiune sau valori de tipul lead/lag, intrucat acestea sunt interpretate in functie de punctele de start si end ale conexiunii.

asta017

 • ASTA Powerproject permite aceleasi modificari facute asupra unei activitati sa poata fi facute si cu un grup de activitati – de ex se poate selecta grupul de activitati si apoi muta in planificare peste un anumit interval de timp.

8. Vizibilitate si eleganta planurilor tiparite:

 • Planul tiparit este asezat intr-un chenar standard cu headerul si footerul editabile cu ajutorul programului adiacent Asta Powerdraw.

asta019

 • Planul poate contine orice adnotari derivate din valori atasate activitatilor. Fotografii, tabele sau filme pot fi deasemenea atasate.

asta021

 • Tiparirea este controlata prin multiple facilitati: planul poate fi incadrat orizontal sau vertical in orice numar de pagini, iar aspectul in pagina poate fi controlat astfel incat sa se evite spatiile mari goale.
 • Legendele pot fi ascunse sau vizibile in planul tiparit

9. Capacitati de undo nelimitate, pentru orice actiune, chiar si pentru replanificari sau distribuiri a resurselor.

10. Politica de licentiere extrem de flexibila si eficienta financiar:

 • Licenta poate fi atasat individual unui calculator cu posibilitati de transfer catre laptop sau alt calculator
 • Licenta concurenta/retea poate fi instalata pe un calculator vizibil pentru reteaua locala impreuna cu un contor al licentelor folosite simultan. Programul poate fi instalat pe un numar mai mare de calculatoare iar in momentul utilizarii contorul este interogat pentru a oferi o licenta temporara care apoi este eliberata pentru a fi folosita de la un alt calculator. Acest mod permite partajarea unui numar de licente intr-o retea cu un numar de utilizatori mai mare decat numarul de licente achizitionate.
 • Viewerul este gratuit si permite deschiderea planurilor ASTA Powerproject dar si a celor realizate in Microsoft Project sau Primavera.

11. Facilitati de import/export:

 • ASTA Powerproject poate scrie/citi date intr-o mare varietate de formate apartinand altor sisteme de planificare. Calendare, resurse, costuri, activitati, conexiuni si codificari pot fi importate/exportate. Aceasta reprezinta o facilitate importanta in situatia in care planificatorul interactioneaza cu o alta organizatie care foloseste un alt sistem de planificare a proiectelor.
 • Datele pot fi schimbate in format MPX (Microsoft Project old), XML (Microsoft Project actual), P3B (Primavera P3 format), XER (Oracle Primavera P3e v5, 6 si 7) sau alte versini ASTA Powerproject sau Asta Easyplan.

asta023 b

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

www.cadexpert.eu

www.cadexpert.ro

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile