Avanseaza de la 2D la BIM pentru Infrastructura

Avanseaza de la 2D la BIM pentru Infrastructura

INVITATIE PREZENTARE ONLINE (Webinar) - 5 Decembrie, ora 10.00

 

Stimati clienti,

Inregistrati-va si participati la acest webinar pentru a obtine informatii cu privire la fluxul de lucru din cadrul proiectelor de infrastructura si modul in care aplicatiile Autodesk va poate ajuta in dezvoltarea acestora.

Pentru inceput va va fi prezentata etapa de procesare a datelor de expertiza si scanarea, atat cea de tip clasic, cat si cea cu laser.

Veti afla, de asemenea, cum puteti realiza cu usurinta proiectare conceptuala, etapa initiala in proiectarea detaliata.

Urmeaza prezentarea modului in care proiectul detaliat poate fi vizualizat in contextul actual si, in final, veti invata cum sa colaborati cu ceilalti participanti din cadrul proiectului.

AGENDA:

• Proiectare conceptuala si analiza;
• Proiectare detaliata;
• Vizualizare;
• Coordonare proiect.


Avanseaza de la 2D la BIM pentru Infrastructura

Titlu: Avanseaza de la 2D la BIM pentru Infrastructura
Data: 5 Decembrie 2017 | 10.00-11.00
Locatie: Online (GoToWebinar)
Speaker: Tomas Lendvorsky, Senior Tech. Sales Specialist - AEC, AUTODESK
Limba prezentare: Engleza

© 2017 Autodesk, Inc. Toate drepturile rezervate.  |  Notificari legale si marci comerciale | Confidentialitate

Autodesk si logo Autodesk sunt marci inregistrate sau marci ale Autodesk, Inc. din SUA si/sau alte tari. Toate celelalte denumiri de produse sau marci comerciale apartin proprietarilor lor. Autodesk isi rezerva dreptul sa modifice ofertele de produse, specificatiile si preturile in orice moment, fara a anunta in prealabil, si nu este raspunzatoare pentru erorile grafice sau de tiparire care ar putea aparea in acest document. © 2017 Autodesk, Inc. Toate drepturile rezervate.

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

www.cadexpert.eu

www.cadexpert.ro

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile