AutoCAD IAN 2022 300x250Beneficiati acum de 15% Reducere la inchirierea de licente noi AutoCAD including specialized toolsets, AutoCAD LT 2022, Revit LT Suite 2022 si 30% Reducere la inchirierea Fusion 360  pe perioade de 1 an si 3 ani.

Perioada promotiei

17.Ianuarie.2022- 21.Ianuarie.2022

Sketchup v ray 2021 300Beneficiati acum de oferta exceptionala pentru pachetul SketchUp Pro impreuna cu V-Ray 5 pentru SketchUp.

495,00 € - inchiriere 1 an
Preturile nu includ TVA. Curs BNR.
Livrare electronica in 24 de ore.

 

finantare Grenke 72 300Pana in data de 30.OCTOMBRIE.2021 puteti inchiria licente Autodesk noi sau prelungi inchirierea licentelor existente cu plata in rate, cu o dobanda de doar 7,2% pe an prin firma Grenke, cu avans 0, pentru perioade 1, 2 sau 3 ani.

10% reducere pe 3 ani AUtodesk

Beneficiati acum de 10% reducere la inchirierea licentelor Autodesk pe perioada de 3 ani calendaristici. 

Promotia se aplica atat la licente noi cat si la prelungirea inchirierii licentelor existente.

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile