autodesk revit 2022Din dorinta de a sprijini clientii sai utilizatori de Autodesk Revit, CADexpert NET ofera catre acestia servicii de constructie si personalizare familii, simboluri si template-uri pentru specialitatile arhitectura si instalatii MEP.  

BIM360 300

Servicii de BIM Management pentru proiectarea de constructii civile si industriale

 

modelare 3d bim 300Modelele sunt in format AutoCAD (dwg), Plant 3D, Inventor, Revit.
Se pot realiza repere simple sau subansambluri si ansambluri.
Acestea se pot refolosi ulterior la orice proiect. 

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile