ORIENTATE CLIENT 300Pe baza informatiilor de la Dumneavoastra privind natura proiectelor, structura specialitatilor si a departamentului de proiectare, structura si modul de colaborare cu partenerii si nu in ultimul rand cu clientii, nivelul de cunostinte al personalului, se face o propunere de solutie tehnica ce include: 
  • Consultanta pre vanzare (include software si sugestii hardware si periferice)
  • Oferta produse si blueprint.
  • Analiza ROI.
  • Modalitati de achizitie (esalonare achizitii, finantare, leasing)
  • Instalare
  • Configurare si implementare
  • Adaptarea la necesitatile specifice si la modul de lucru
  • Instruire (instruirea se face dupa o evaluare atenta a nivelului de cunostinte si a scopului dorit de organizatie)
  • Consultanta post vanzare, testare solutii implementate
  • Servicii de asistenta post vanzare

Se urmareste intreg ciclul de implementare pana la atingerea obiectivelor stabilite de client.

Dupa implementarea solutiei se urmareste impreuna cu beneficiarul solutiei utilizarea corecta a acesteia, perfectionarea functie de necesitatile noi aparute, adaptarea din mers a solutiei pe noile conditii.

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile