Train 300

TILOS can be successfully used for planning railway maintenance works which usually has to be done in short possessions periods of time. This is because TILOS has industry specific support functions designed for railway works  planning and specific linking methods designed to keep distance between crews in case of parallel work along a track.

SUPPORT 001 07

Pipelines construction projects presents special challenges such as permitting, land acquisition, crossings, equipment - move around and maintain crew separation.

.

New TILOS Logo 300Construction of transmission lines is based on a package of activities that are repeated along a ROW (Right Of Way).

New TILOS Logo 300Inclusiv constructiile de cladiri pot fi planificate in TILOS, nu doar proiectele de infrastructura.
Una din optiuni este utilizarea exclusiva a graficului Gantt oferit de TILOS si ignorarea completa a diagramei timp-distanta, optiune care este total fezabila.

New TILOS Logo 300

Planificarea unui proiect de constructii reprezinta o estimare initiala a modului in care se vor desfasura lucrarile. Deoarece evolutia unui proiect implica de cele mai multe ori situatiii neprevazute, rapoartele de progres la momente alese in timp sunt o metoda de a verifica si ajusta graficul astfel incat proiectul sa poata fi rezonabil incadrat in parametrii contractuali.

New TILOS Logo 300

TILOS gestioneaza costurile folosind o structura de centre de cost care in forma cea mai simpla implica existenta a cel putin patru centre care vor reflecta costuri cu manopera, cu utilajele, materiale si centru de venituri.

New TILOS Logo 300Pentru proiectele la care sunt disponibile liste de cantitati, planificarea lucrarilor la nivel de obiect de constructie si pe categorii de lucrari se face in baza acestora.

New TILOS Logo 300Pentru fiecare activitate introdusa in TILOS trebuiesc precizate momentul de Start si eventual durata (poate fi calculata si de aplicatie) dar si pozitia kilometrica de unde incepe si cea unde se termina activitatea.

Cu ajutorul axei distanta se pozitioneaza de fapt activitatile de-a lungul traseului, ceea ce ofera claritate si control asupra planificarii.

New TILOS Logo 300TILOS ofera posibilitati unice de gestionare a drumului critic necesare pentru a raspunde problemelor specifice proiectelor de drumuri si cai ferate.

New TILOS Logo 300Pentru a determina drumul critic in TILOS, trebuiesc create conexiuni intre activitati si definite eventuale constrangeri pentru acestea.

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile