Navistools – Noi instrumente BIM Workflow Incepand cu luna februarie.2019 CADexpert NET SRL a devenit partener oficial Codemill pentru Romania. CADexpert asigura licentierea, suport si instruire pentru liniile de produse software Navistools si CADMill in Romania.

Colectia Navistools completeaza aplicatia Autodesk Navisworks Manage, adaugand capacitatea de a monitoriza statusul unui proiect in executie, de a genera cu usurinta rapoarte complexe de tip lista de materiale si cantitati de lucrari, de a exporta proiectele in format IFC 2x3 sau IFC4 si de a crea fisiere tip COBie necesare in faza de operare si mentenanta a cladirilor.

DataManager – gestionarea proprietatilor pentru obiectele din model (nwd sau IFC), definirea statusului pentru acestea in cursul procesului de executie si alcatuirea listelor de material
Reporter – generarea de rapoarte partiale sau complete referitoare la proiect
PointCloud – manevrarea inteligenta a fisierelor point cloud
IFC Extension – gestionarea eficienta a proprietatilor pentro obiecte IFC, rapoarte si generarea fisierelor COBie
IFC Exporter – exportul in format IFC2x3 si IFC4 a oricarui model
Field (Model Publisher, Property Publisher) – exportul geometriei si a proprietatilor unui proiect in format web, webVR

Navistools – Noi instrumente BIM Workflow

<<Despre Navistools>>

 

Solicitare oferta produse Navistools

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile