People flow toolkit 000FPeople Flow Toolkit este un modul aditional Autodesk Revit, conceput pentru a oferi suportul necesar proiectantilor care se confrunta cu provocarile aduse de respectarea regulilor de distantare fizica datorate COVID-19. 

Pachetul extinde functionalitatea Path of Travel pre-existenta in Revit inca de la versiunea 2020 cu functii de calcul, automatizare si vizualizare a traseelor posibile intr-o cladire in scopul de a intelege mai bine impactul cerintelor de distantare fizica asupra proiectului.

De asemenea, include functii pentru determinarea traseelor posibile intre diferite puncte din spatiul cladirii, pentru directionarea fluxului de persoane intr-o singura directie si o grila spatiala pentru a vizualiza rapid distanta maxima admisibila dintre ocupantii unei zone.

  • Determinarea traseelor posibile: Traseele sunt calculate ca distantele cele mai scurte intre doua puncte selectate, eligibile fiind doar cele care respecta o distanta minima de separare intre ocupanti.People flow toolkit 001
  • Directionarea traficului intr-o singura directie aleasa: Prin plasarea unui indicator de directie, traseul este restrictionat in timpul analizei de trafic.People flow toolkit 002
  • Gradul de ocupare al spatiului: Este o functie ce permite pozitionarea ocupantilor intr-un spatiu, cu o distanta fizica radiala precizata, ce trebuie respectata in timpul analizei de trafic.People flow toolkit 003
  • Grila spatiala: Prin suprapunerea unei grile spatiale asupra unei zone cu ocupanti, devine posibila analiza si vizualizarea conditiilor ce trebuiesc indeplinite pentru a respecta regulile de distantare fizica (determinarea numarului maxim de ocupanti posibili si dispunerea acestora). Forma si dimensiunile grilei sunt parametrii configurabili de catre utilizator.People flow toolkit 004

People Flow Toolkit este o aplicatie disponibila in cadrul subscriptiei Autodesk AEC Collection sau Autodesk Revit si poate fi accesata in baza Autodesk ID.

V-ar mai putea interesa

autodesk revit badge 2022 179  architecture engineering construction collection badge 256  bim 360   autodesk navisworks manage 2022 

Solicitare oferta produse Autodesk AEC

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile