LandsDesign 001 300 300Lands Design este o aplicatie care ruleaza in mediul AutoCAD si Rhino utila arhitectilor care fac amenajari exterioare, planificare urbanistica, proiecte de mediu, infrastructura verde si sisteme de irigatie. 

Orice proiect din categoriile mentionate incepe cu modelarea terenului.

Terenurile in Lands Design sunt obiecte mesh topografice si pot fi generate din orice polilinii 3D, curbe de nivel sau nori de puncte (atunci cand sunt disponibile), fisiere DEM sau prin importul din cloud (Earth Scan) cu ajutorul functiei de geolocalizare, caz in care exista si optiunea de a importa odata cu terenul si cladirile existente in format 3D.

Land Design MT 001

Cand terenul este generat de Lands Design in baza curbelor de nivel sau a poliliniilor 3D, exista posibilitatea de a stabili nivelul de precizie dorit, curbele de nivel pot fi eliminate sau introduse suplimentar si dispun de puncte de control ce ofera multiple optiuni de modificare a terenului. Materialul pentru teren se alege din biblioteca aplicatiei.

Land Design MT 002

Dupa ce terenul este generat sau importat acesta poate fi modificat cu ajutorul functiilor speciale Lands Design. Toate functiile de editare presupun constructia unei polilinii 2D (sau a unei curbe spline). Se poate lucra in vedere 2D sau 3D.

Cu o simpla polilinie 2D inchisa se poate stabili limita de proprietate:

Land Design MT 003

Se pot face sapaturi sau umpluturi cu o panta aleasa de utilizator, cu conditia ca polilinia ce delimiteaza portiunea pe care se fac modificari sa fie inchisa si sa aiba elevatia necesara:

Land Design MT 004

Terenul se poate diviza in suprafete cu destinatii diferite si cu materiale diferite, se pot defini alei de circulatie cu latimi definite de utilizator ce urmeaza traseul unei curbe 2D:

Land Design MT 005

Functia Terrain Info, ofera in orice moment date despre volumele de pamant implicate in lucrari de terasamente.

Land Design MT 006

Pentru documentarea proiectelor, Lands Design genereaza automat liste de cantitati, tabele cu informatii despre zonele in care a fost impartit terenul, etichete pentru curbele de nivel si hasuri speciale bazate pe imagini de tip bitmap repetitive.

 

CITESTE BUTTON BIG

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile