Mediul de lucru oferit de Autodesk Inventor Tube and Pipe permite proiectantilor de instalatii sa creeze si sa optimizeze ansambluri de conducte si tubulaturi rigide sau flexibile prin care circula fluide sau gaze, conectate la echipamente standard sau personalizate.

Utilizatorului i se ofera functii pentru configurarea tipului de conducta, stabilirea traseelor in cadrul instalatiei, popularea acestor trasee cu componente din biblioteci si adaugarea de fitinguri.

Odata ce instalatia este complet definita proiectul acesteia poate fi reprezentat cu ajutorul desenelor de executie, prezentarilor, generarea fisierelor ISOGEN sau a listelor Bill of Materials. Modulul Tube and Pipe este disponibil in cadrul ansamblurilor Autodesk Inventor si poate fi apelat din Ribbon.

Sub-menul Pipe Run contine toate instrumentele necesare pentru a defini trasee ale conductelor. Atunci cand un traseu existent este activat , in menu sunt afisate functiile necesare pentru editarea acestuia.

Pentru fiecare traseu de conducta adaugat este creat un sub-ansamblu ce poate fi regasit in Model Browser si editat atunci cand se doreste modificarea acestuia sau adaugarea de fitinguri.

Modulul Tube and Pipe ofera si functii de Authoring cu ajutorul carora parturi sau iParturi create in cadrul proiectului reprezentand componente si conectica pot fi publicate in Content Center.

Implementarea acestui modul in mediul Autodesk Inventor permite realizarea unor modele digitale robuste si coerente pentru instalatii. Simularea digitala integreaza toate informatiile unui proiect intr-un singur model si permite efectuarea de teste si verificari inclusiv asupra posibilitatilor de montaj, utila pentru prevenirea si anticiparea diferitelor neconformitati ce pot surveni in procesul de executie.

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile