BIM ARTICLE 300In orice proiect apare necesitatea de a folosi si manevra fisiere 2D provenite de la colaboratori care nu utilizeaza tehnologia de modelare 3D sau exportate din diverse aplicatii.
Acestea pot fi detalii de executie sau planuri 2D generate de diferite specialitati in format DWG, PDF, DGN.

Desi sunt fisiere 2D ele pot fi integrate in modelul 3D BIM al unui proiect, aliniate conform cerintelor, scalate si vizualizate impreuna cu restul elementelor cu un efort minim.

Aplicatia de management al documentelor disponibila pe platforma CDE Autodesk Construction Cloud, ofera posibilitatea de a integra in fisiere BIM de tipul IFC, NWD, RVT, DWFx, desene 2D provenite din orice aplicatie.

Cu ajutorul functiei Align 2D drawing, fisierul 2D este adus in model si atasat unei suprafete la alegerea utilizatorului, ce poate fi selectata in orice vedere sau cu ajutorul sectiunilor 3D.

Folosind doua perechi de puncte, selectate din desenul 2D si succesiv din modelul 3D, are loc alinierea si scalarea obiectelor 2D. Totodata, functia ofera si posibilitatea de a pastra doar o portiune relevanta din desenul 2D cu ajutorul unei proceduri de tip crop.

Integrare 2D 3D BIM 001

Fisierul 2D ramane atasat modelului BIM in pozitia aleasa avand statutul de link.

Acesta poate fi ascuns, deschis ca fisier separat sau chiar detasat de modelul 3D atunci cand nu mai este necesar.

Integrarea desenelor 2D cu modele 3D BIM ofera avantajul de a dispune de informatii complete combinate intr-un singur hipermodel, ceea ce duce la o mai buna intelegere a ceea ce trebuie executat si unde.

Autodesk Docs este disponibil utilizatorilor ca subscriptie individuala, sau in cadrul subscriptiilor AEC Collection, Autodesk BIM Collaborate si Autodesk BIM Collaborate Pro.

 

autodesk revit badge 256 NVS KXN 005

Solicitare oferta produse Autodesk AEC

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile