VisualARQ 001 600

Rhino a fost utilizat in proiecte de arhitectura pentru crearea volumelor conceptuale (mai ales cand acestea aveau forme organice, atipice) si analiza diferitelor variante de proiect, iar ulterior acestea erau transferate pentru detaliere si realizarea modelului complet in alta aplicatie cu capabilitati BIM (Revit, etc).

Aparitia VisualARQ ca aplicatie add-on pentru Rhino a oferit acestuia capacitatea de a transforma in mod eficient geometria conceptuala in model BIM detaliat atat in ceea ce priveste exteriorul cat si interiorul cladirii, impreuna cu imaginile randate fotorealistice necesare pentru prezentarea proiectului.

RhinoARQ 001

VisualARQ aduce in Rhino obiectele parametrice arhitecturale care inlocuiesc suprafetele si volumele initiale (pereti, plansee, elemente structurale, usi, ferestre, scari si acoperisuri).

Planurile 2D de etaj curent sunt generate automat in scopul realizarii planselor, la fel si sectiunile sau elevatiile necesare.

VisualARQ implementeaza modul de lucru BIM in interiorul Rhino si ofera toate facilitatile de documentare a proiectelor de arhitectura (etichetare, proprietati pentru obiecte, generarea listelor de cantitati, spatii si camere).

Mai mult, orice obiect realizat in Rhino poate deveni obiect parametric BIM datorita VisualARQ care ataseaza acestuia categoria, proprietatile si parametrii necesari, ceea ce deschide drumul pentru personalizarea si flexibilizarea elementelor de constructie.

In final proiectele pot fi salvate in format IFC asigurand compatibilitatea cu alte aplicatii din circuitul BIM si capacitatea de a colabora cu celelalte specialitati implicate in realizarea si executia proiectului.

Rhino 8 si VisualARQ sunt disponibile atat individual cat si impreuna - RhinoARQ (Rhino8 + VisualARQ) ca licente permanente.

 

CITESTE BUTTON BIG

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile