asta_powerproject_mpmiMai performant, mai practic, mai prietenos si mai accesibil decat alte solutii software de PM, Asta Powerproject reprezinta un standard profesional in activitatea de project management, planificarea si controlul resurselor in industria constructiilor, un software modern adaptat momentului.

Fie ca este vorba de proiecte complexe (cea mai inalta cladire din Europa – London Shard, cladirea Reichstag din Berlin, turnurile Petronas, aeroportul international din Durban) sau proiecte simple, constand in cateva zeci de activitati, Asta Powerproject a dovedit ca este partenerul perfect al project managerului profesionist, oferind solutii pentru fiecare stadiu al proiectului.

In faza de ofertare, Asta Powerproject va ajuta sa faceti diferenta oferind instrumente de prezentare a proiectelor in cele mai bune conditii calitative, astfel incat acestea sa impresioneze clientul si sa ofere credibilitate in capacitatea tehnica a companiei. Intrucat planificarea de la zero a unui proiect nou se realizeaza usor, fara a fi nevoie sa parcurgeti drumul unui setup initial complicat si anevoios in conditii de ofertare cand se cunosc putine detalii, viteza de raspuns la cererile de oferta se va imbunatati substantial.

MMPDMSP01

Dupa semnarea contractului, graficul din faza de ofertare devine un plan de lucru care poate fi detaliat adaugand activitatilor resurse, cantitati de lucrari, costuri si realizand inclusiv planificarea si managementul achizitiilor de materiale pentru proiect.

MMPDMSP002

O data cu inceperea lucrarilor de executie, Asta Powerproject va ofera functii excelente de raportare a progresului procentual sau precizand cantitatea de lucrari finalizata, comparatii cu variante baseline, analize de risc si template-uri de rapoarte financiare, analize de cost, planificat vs realizat, cash-flow, ce corespund celor mai inalte standarde profesionale din domeniu.MMPDMSP003

Cu ajutorul Asta Sitecontrol se pot prelua din santier detalii semnificative privind evolutia lucrarilor, iar pentru activitatile in progres se precizeaza nu doar o data de start si una de finalizare dar si informatii importante precum Actual Start, durata actualizata, procentul finalizat dar si perioadele in care sunt suspendate si data la care se reiau.MMPDMSP004

Raportarea se face din santier inclusiv cu ajutorul dispozitivelor mobile (tableta, telefon mobil).
Spre deosebire de alte sisteme de project management, ASTA Powerproject realizeaza si pastreaza un istoric de mare acuratete al evolutiei proiectului in timp, in care se regasesc toate evenimentele determinante si cauzele lor si va permite sa detineti un plan As-Build detaliat al constructiei, extrem de util in cazul litigiilor.MMPDMSP005

Pentru orice project manager profesionist, Asta Powerproject reprezinta un instrument de lucru excelent, din cauza abilitatii de a produce grafice de lucrari complet integrate, logice, pentru proiecte cu mii de activitati avand asociate resurse si costuri, reusind in acelasi timp sa le pastreze usor de inteles si urmarit.

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

 

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile