Noutati CGS 300Incepand cu luna noiembrie 2015 se pot inchiria si licentele CGS Plus: AutoPATH, AutoSIGN, Aquaflood, Plateia, Aquaterra, Ferrovia, Electra, Civil 3D Tools si Revit Tools.
Inchirierea se poate face atat pentru licentele de tip standalone cat si network.
Produsele ruleaza peste AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD MAP si BricsCAD.

Perioada de inchiriere variaza intre 7 zile si 3 ani, functie de produse si modul de instalare (standalone/network).

Autopath

Aplicatie software specializata in analiza cailor de rulare si simularea conducerii autovehiculelor, poate fi folosita pentru a optimiza circulatia in intersectii, sensuri giratorii, pe strazi inguste, la intrarile in garaje sau pentru a verifica spatiul de manevra si limitele disponibile pentru autovehicule.

Autosign

Permite utilizatorilor sa plaseze ansambluri de semnalizare rutiera, sa proiecteze marcaje rutiere si semn aeriene (portaluri cu semne de circulatie sau informare), sa construiasca planuri interactive de plasare a semnelor si sa evalueze proiectarea semnelor direct in desenele CAD.

Aquaflood

Dispunand de instrumente inovatoare, usor de utilizat, Aquaflood 2016 este un instrument software eficient, care permite multiple variante de schimb de date intre CAD si MIKE, sau CAD si platforme HEC.

 

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile