simplebim 350Fisierele IFC generate de diverse aplicatii contin adesea obiecte cu geometrie complexa, detalii nu intotdeauna necesare si eventual repetate in model de mai multe ori (proiecte industriale mari de infrastructura energetica, parcuri de panouri fotovoltaice, proiecte de structuri metalice cu destinatie industriala sau chiar cladiri cu fatade detaliate sau proiecte de urbanism). Astfel de fisiere au dimensiuni considerabile si sunt greu de manevrat chiar si pentru simpla vizualizare..

Functia Boxify introdusa in versiunea Simplebim 10 simplifica intr-un mod inteligent reprezentarea geometrica a obiectelor din model pastrand in acelasi timp toate proprietatile acestora si forma lor generala astfel incat sa poata fi usor recunoscute vizual.

Rezultatul consta in fisiere IFC de dimensiune redusa cu peste 90%, manevrabile inclusiv pe calculatoare mai ieftine si cu orice aplicatie capabila de vizualizare. In plus, un model simplificat, de dimensiuni reduse este mai usor de inteles si navigat.

Boxify inlatura detaliile obiectelor, fara a modifica pozitia acestora in spatiu si pastreaza dimensiunea gabaritica.

Functia se poate aplica pe toate obiectele din model sau doar pe anumite categorii de obiecte la alegere.

Sunt posibile 3 niveluri de simplificare:

  • Inlaturarea detaliilor geometrice, cu pastrarea formei generale a acestora, astfel incat sa ramana identificabile vizual.

SBIM BOX 001

  • Convex Hull – crearea unei geometrii simplificate pentru obiecte cu pastrarea numarului minim de suprafete convexe.

SBIM BOX 002

  • Transformarea obiectelor in paralelipipede care pastreaza dimensiunea gabaritica, proprietatile si pozitia in spatiu a celor originale. Desi reduce dimensiunea fisierelor in mod drastic, obiectele nu mai pot fi recunoscute si deosebite in mod vizual.

SBIM BOX 003

 

CITESTE BUTTON BIG

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile