Tilos Railway frontTilos este un instrument ideal pentru planificarea si executia lucrarilor de constructie sau reabilitare cai ferate, fiind conceput pentru managementul lucrarilor repetitive in cadrul proiectelor liniare.

In mod tipic, lucrarile de cai ferate se executa cu preluarea liniei, pe perioade mai lungi sau mai scurte de timp. Tilos vine cu o suita completa de functii specifice industriei cu ajutorul carora planificarea se realizeaza repede si conduce la obtinerea graficelor timp-distanta, usor de citit si extrem de eficiente in monitorizarea proiectelor.

Astfel, pentru fiecare tip de proiect sunt oferite template-uri ce contin informatii specifice proiectelor de cai ferate:

  • Complexitati ale traseului (intersectii cu alte cai de comunicatii, poduri, pasaje) – elemente ce necesita un management adecvat al lucrarilor pe portiuni specifice sunt definite in Tilos ca sectoare si influenteaza randamentul lucrarilor si viteza de deplasare a masinilor de cale:

TILOS RAIL001

  • Calendar special pentru preluarea liniei
  • Activitati predefinite, cu resurse alocate si randament calculat in functie de utilajul folosit (semnalizare si electricitate, clipping traverse, ridicarea sinelor si curatarea balastului, taierea si inlocuirea sinelor vechi de cale ferata, compactare si stabilizare, suduri)

TILOS RAIL002

Activitatile pot fi inserate ca un grup ce lucreaza pe diferite portiuni de traseu. Tilos va calcula numarul de masini de cale necesare functie de traseul parcurs si intervalul de timp pus la dispozitie.

  • Biblioteca de resurse specifice predefinite - pentru fiecare activitate, resursele alocate pot fi afisate in diagrama timp-distanta intr-un text atasat.

Tilos ofera o diagrama a nivelului de utilizare a fiecarei resurse din proiect cu specificarea numarului de unitati folosite si a intervalului de timp in care sunt folosite:

TILOS RAIL003

Diagrama poate fi afisata adiacent graficului timp-distanta. In plus, Tilos poate oferi si diagrame de cost sau cash-flow pe proiect.

  • In timpul lucrarilor de executie masinile de cale se deplaseaza din statia de garare catre santier sau de la un santier la altul, ceea ce ridica probleme de logistica ce trebuiesc gestionate. Tilos ofera functii specifice pentru a calcula momentul in care trebuie sa porneasca un utilaj din locatia unde se afla pentru a ajunge pe santier la timp. Intervalele de timp necesare manevrarii utilajelor sunt definite ca activitati de logistica si sunt afisate in diagrama timp-distanta.

TILOS RAIL004

  • Metode speciale de interconectare a activitatilor cu pastrarea distantei intre utilaje si echipe pentru a evita coliziunile

Planificarea in Tilos a lucrarilor de infrastructura ofera avantajele utilizarii diagramelor timp-distanta, in care graficul de lucrari este conectat cu realitatea fizica a traseului, se poate usor observa unde se lucreaza si ce se lucreaza, cat din proiect a fost terminat si cu ce costuri, cum se deplaseaza fiecare echipa in teren. Tilos permite raportarea progresului lucrarilor in termeni realistici, cu precizarea cantitatilor de lucrari puse in opera la data de raport si ofera functii specifice de calcul ce permit recuperarea datelor de finalizare pentru proiecte aflate in intarziere.

TILOS RAIL MARE

CADEXPERT NET SRL este Partener Autorizat pentru in Romania.

Va invitam sa ne contactati pentru informatii suplimentare, tehnice si comerciale.

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile