New TILOS Logo 300

TILOS gestioneaza costurile folosind o structura de centre de cost care in forma cea mai simpla implica existenta a cel putin patru centre care vor reflecta costuri cu manopera, cu utilajele, materiale si centru de venituri.

Fiecare centru de cost acumuleaza valori odata cu alocarea resurselor (oameni, utilaje, material) pe activitati.

De altfel pentru fiecare activitate, functiile de calcul disponibile vor afisa pe loc un calcul sumar al cheltuielilor si al veniturilor consecutive alocarii de resurse.

TILOS 8 001

Centrele de cost pot inregistra atat costuri fixe, introduse manual ca valoare data sau costuri calculate de aplicatie in baza efortului necesar pe activitate (cost/ora, cost/mc, cost/t, etc).

Alte centre de cost pot fi create conform cu necesitatile si modul de administrare tipic fiecarei companii.

Pentru costurile cu organizarea de santier, utilitati si alte cheltuieli administrative care trebuiesc distribuite in mod egal pe toata durata proiectului se pot crea activitati speciale, pe un layer ascuns care nu va fi tiparit in planul final, cu rolul de a incarca centrele de cost cu sumele aferente.

Pentru managementul achizitiilor si al fluxului de materiale in proiect, se pot crea centre de livrare (Delivery Centers) in care materialele se depun cu ajutorul activitatilor de transport (livrari) si din care alte activitati consuma.

Statusul centrelor de livrare poate fi monitorizat permanent cu ajutorul graficelor generate de TILOS pentru a verifica disponibilitatea materialelor pe santier in momente cheie ale proiectului.

TILOS 8 002

Starea financiara a unui proiect se pune in evidenta cel mai bine folosind histogramele TILOS. Acestea pot raporta cheltuieli cu manopera, utilaje, alte cheltuieli in mod separat, comparativ sau cumulate. Daca in histograme se reprezinta si veniturile planificate pentru proiect se va obtine un cash flow pentru toata durata acestuia.

Urmarind un astfel de raport complet se poate observa in mod grafic care sunt perioadele cand proiectul trebuie finantat si cu ce sume si in ce perioade exista capacitatea de auto-finantare.

<<Mai multe despre TILOS>>

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile