simplebim 350Simplebim de la Datacubist ofera functii de editare a fisierelor IFC pentru a depista si elimina din proiect in mod automat obiecte duplicate, obiecte situate la mare distanta de o cladire si care nu sunt relevante, obiecte care se suprapun precum spatii sau pereti considerati in coliziune, dar si functii ce permit izolarea si pastrarea in interiorul modelului doar a obiectelor considerate necesare pentru o anumita specialitate sau pentru a deservi un anumit scop.

Sortarea obiectelor din fisierul IFC se face in baza a trei ferestre de vizualizare a modelului denumite Not decided yet, Included si Excluded care au rolul de containere de triere.

Simplebim E 001

Initial, toate obiectele sunt prezente in fereastra Not decided yet. Ulterior, fiecare obiect sau clasa de obiecte selectate de utilizator sunt trase cu ajutorul mouse-ului in fereastra Excluded pentru cele care nu sunt necesare sau in fereastra Included pentru cele care vor fi pastrate.

Dupa ce containerul Included a fost completat cu toate obiectele dorite a fi pastrate, continutul acestuia se salveaza intr-un fisier IFC separat.

Selectia obiectelor se poate face in mod comfortabil din paleta de tip browser care contine o lista a tuturor elementelor din model, grupate in functie de clasa (categoria) de care apartin. Obiectele care au fost deja excluse vor fi marcate in lista avand numele barat.

Simplebim E 002

Simplebim ofera si functia de stergere a unui obiect sau set de obiecte. Aplicatia ofera si proceduri de stergere automata a grupurilor de obiecte sau a materialelor asociate cu obiecte, precum si stergerea selectiva la alegerea utilizatorului a unui de set de proprietati ale obiectelor.

CITESTE BUTTON BIG

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile