autodesk navisworks manage badge 256Chiar si in conditiile in care un proiect este stocat pe servere private si nu utilizeaza facilitatile unei platforme BIM in cloud, exista metode simple si eficiente de a concepe un plan de control al calitatii conform cu cerintele BIM pentru procesul de proiectare sau cel de executie a lucrarilor de constructii.

Odata ce modelul 3D al proiectului este disponibil si integreaza toate specialitatile implicate (arhitectura, MEP, structuri) intr-un singur fisier, se poate apela la Navisworks pentru controlul calitatii atat in faza PT a procesului de proiectare cat si ulterior in faza de executie.

Pentru orice model 3D se pot folosi instrumente de control al calitatii precum etichetarea elementelor de constructie, a obiectelor sau seturilor de obiecte din model (echipamente, grille, tubulaturi, obiecte sanitare sau corpuri de iluminat, etc) cu comentarii asociate.

Eticheta aplicata unui obiect din model aloca o informatie acelui obiect, care poate fi un comentariu, o sesizare, poate sa reflecte un status (montat sau nu, livrat, in curs de aprovizionare, defecte de executie sau erori de proiectare, etc).

QC NAVISWORKS 001

Eticheta poate sa contina fotografii luate din santier, dar si alte fisiere ce pot fi asociate unui obiect (fisa tehnica, certificate de calitate, procese verbale) sau sa faca trimitere la site-ul producatorului printr-un link de tip URL.

Etichetele Navisworks sunt dinamice, au un status propriu (New, Active, Approved, Resolved) ce poate fi modificat pe masura ce situatia se schimba in proiect sau on-site. Ele sunt intotdeauna semnate de persoana care le-a creat sau modificat, au in ID propriu de identificare si data la care au fost create.

Lista tuturor etichetelor aplicate intr-un proiect cu statusul si comentariile lor este disponibila atat in aplicatie, dar poate fi si salvata in rapoarte in format html si devine astfel disponibila si altor membrii ai echipei de proiect.

Procesul de creare si editare a etichetelor poate fi restrictionat la nivelul personalului cu atributii in controlul calitatii si transformat intr-un instrument valid de verificare si raportare al proiectului.

Etichetarea obiectelor poate deveni si o modalitate buna de a urmari statusul comenzilor de aprovizionare si un mod de a comunica permanent intre sefii de lucrari si echipele de achizitori.

Un model 3D prelucrat astfel pe toata perioada de executie a unui proiect devine un jurnal al proiectului ce ofera trasabilitate in timp si contine un istoric complet al evolutiei lucrarilor de executie, un adevarat instrument de control atat pentru antreprenori generali cat si pentru subcontractorii implicati in proiecte de constructii.

Autodesk Navisworks Manage este disponibil utilizatorilor ca subscriptie individuala sau in cadrul subscriptiei Autodesk AEC Collection.

autodesk revit badge 256 autodesk collection AEC badge 256 00 autodesk navisworks manage badge 256

Solicitare oferta produse Autodesk AEC

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile
cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china