Aspectul activitatilor in graficul Gantt este complet configurabil: inaltimea, culoarea si un model de hasura determina un mod general valabil de afisare a acestora.

Pentru a oferi mai multe informatii la prima vedere, culoarea sau inaltimea activitatilor pot fi configurate astfel incat sa depinda in mod automat de alti parametrii ai acestora, cum ar fi costurile acumulate.

Powerproject 3 001

In consecinta activitatile ale carora costuri ajung sa depaseasca o anumita valoare vor fi mai inalte in mod proportional sau vor fi colorate sugestiv. 

In afara de costuri, aspectul activitatilor poate fi determinat si de alti parametrii de interes: gradul de risc, prioritatea, cantitatea de lucrari, efortul, randament, etc.

Un alt mod de a comunica informatii prin aspectul activitatilor este alocarea de coduri.

Powerproject dispune de o biblioteca configurabila de coduri ce pot fi alocate activitatilor referitoare la faza de proiect, specialitate, subcontractori, factori de risc sau stadiul de aprovizionare.

Alte codificari se pot adauga oricand este necesar si devin disponibile in proiect.

Codurile (la fel ca resursele, centrele de cost, etc) se aloca activitatilor printr-un simplu drag&drop si vor modifica aspectul activitatilor imediat.Powerproject 3 002

Manevrand aspectul activitatilor pe graficul Gantt se pot transmite rapid informatii importante legate de acestea: care sunt activitatile care au acumulat costuri mari, in ce stadiu de aprovizionare se afla, care au fost subcontractate si cui, ce grad de risc sau ce nivel de prioritate au.

Solicitare oferta/comanda Powerproject

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la +40737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile