autodesk docs small badges social 400Autodesk Docs este o platforma centralizata pentru managementul documentelor, ce ofera capacitatea de control asupra fisierelor, stabilirea modului de lucru si de obtinere a aprobarilor in cadrul unui proiect, partajarea desenelor, modelelor si a documentatiei intre membrii unei echipe si colaborarea intre acestia pe intreaga durata de desfasurare a proiectului. 

 

Functii:

 • Documente:
  • Stabilirea permisiunilor si a drepturilor de acces
  • Navigarea si vizualizarea modelelor
  • Functii de cautare, filtrare si atribute
 • Sesizari: liste centralizate la nivel de proiect, monitorizarea sesizarilor, rezolutii
 • Verificari automatizate pentru desene, modele si planse inainte de a fi publicate
 • Markup pe documentatie
 • Transmittals: crearea pachetelor si distribuirea lor catre colaboratori, audit si monitorizarea procesului
 • Posibilitatea de acces din orice locatie la fisierele de proiect, mod de lucru offline

Autodesk Docs permite implementarea de standarde si template-uri in proiect inca din faza initiala a acestuia. Cu o interfata simpla si clara ofera fiecarui utilizator instrumentele necesare pentru a colabora in conditii de siguranta si trasabilitate cu alti membrii ai echipei de proiect, in orice moment si din orice locatie.

Autodesk Docs 2021

Autodesk Docs este disponibil in cadrul subscriptiei: AEC Collection, BIM Collaborate, BIM Collaborate Pro si Autodesk Build si ofera accesul pe platformele cloud BIM360 si Autodesk Construction Cloud.

V-ar mai putea interesa

autodesk revit badge 2022 179  architecture engineering construction collection badge 256  bim 360   autodesk navisworks manage 2022 

Solicitare oferta produse Autodesk AEC

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile