autodesk collection AEC badge 256 00Functia P&ID modeler in Revit faciliteaza modelarea instalatiilor cu ajutorul desenelor P&ID in mod direct, prin preluarea informatiei din diagrame in mod automat si conversia in format Revit.

Prin utilizarea acesteia se obtine simplificarea procesului de creare al instalatiilor si se asigura corespondenta intre schema 2D a instalatiei si modelul 3D.

P&ID modeler a fost creat pentru a inlocui modul de lucru bazat pe input manual, care presupune realizarea modelului 3D urmarind un desen tiparit cu reprezentarea schematica a instalatiei.

Desenele P&ID sunt direct accesate de Revit si cu ajutorul functiilor de configurare se realizeaza maparea elementelor din P&ID la elemente Revit (conducte, sisteme, fitinguri, accesorii si echipamente). Proprietatile obiectelor din P&ID sunt convertite in parametrii Revit iar clasele de obiecte P&ID devin familii Revit.

Pe masura ce modelul este realizat, Revit monitorizeaza ce a fost modelat si ce a ramas de modelat si valideaza corespondenta dintre desenul P&ID si instalatia in format 3D.

REVIT pid001

P&ID modeler ofera un model de colaborare in cadrul proiectelor de instalatii si de conlucrare intre aplicatii apartinand colectiei AEC (AutoCAD P&ID pentru realizarea desenelor schematice si Revit pentru realizarea modelului 3D al instalatiei).

De asemenea, ofera proiectantilor de instalatii tehnologice din industria de process & power posibilitatea de a utiliza Revit pentru obtinerea modelului 3D al instalatiei beneficiind de capabilitatile de modelare ale acestuia si de integrare cu restul elementelor de constructie aferente unei instalatii.

Autodesk Revit si AutoCAD P&ID sunt disponibile utilizatorilor in cadrul subscriptiei Autodesk AEC Collection.

autodesk revit badge 256 autodesk collection AEC badge 256 00 autodesk navisworks manage badge 256

Solicitare oferta produse Autodesk AEC

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile