BIM ARTICLE 300Sedintele si intalnirile de lucru sunt elemente importante si necesare pentru buna desfasurare a unui proiect de constructii, indiferent de etapa in care se afla acesta.

Pentru a organiza si gestiona toate sedintele din cadrul unui proiect si mai ales pentru a pastra o evidenta coerenta a subiectelor si problemelor discutate, platforma BIM Autodesk Construction Cloud a implementat un instrument ce permite transparentizarea si digitalizarea completa a acestora.

Indiferent ca este vorba de sedinte de comandament, de coordonare in faza de proiectare sau intalniri cu membrii echipei de proiect, toate se regasesc centralizate intr-o lista unica ce poate fi sortata in functie de relevanta, de subiect sau data la care au avut loc.

SDC P BIM 001

Pentru fiecare sedinta sunt pastrate detalii precum agenda de subiecte, probleme alocate spre rezolvare si statusul acestora, minuta sedintei si participanti.

Actiunile stabilite in cadrul unei sedinte si care au ramas deschise spre rezolvare fac automat obiectul sedintelor de tip follow-up, astfel incat modul si timpul de rezolvare a problemelor ridicate pot fi monitorizate in mod eficient.

Sedintele generate pe platforma BIM cuprind liste de subiecte si actiuni propuse spre rezolvare catre persoane sau companii.

Pentru a asigura securitatea informatiei, se aloca drepturi de acces si permisiuni specifice atat invitatilor cat si organizatorilor.

Pentru fiecare subiect de pe agenda sedintei pot fi atasate documente, poze, sesizari, planse sau modele ca referinta.

Conducerea unei sedinte organizate pe platforma BIM permite inregistrarea oricarei informatii relevante : participanti, adnotari facute in timpul discutiilor, alocarea de actiuni catre participanti cu termene de rezolvare, status pentru actiuni stabilite in sedintele anterioare.

La finalul sedintei toate adnotarile facute si lista de actiuni deschise vor fi salvate ca minuta sedintei in format pdf si devin accesibile participantilor doar in mod read-only.

Participarea la sedinte pe platforma BIM are loc in sistem videoconferinta si permite accesul din birou, santier cu ajutorul dispozitivelor mobile sau orice alta locatie.

Cu ajutorul tehnologiei BIM, sedintele de proiect devin productive si eficiente, permit transparenta in asumarea angajamentelor si monitorizarea completa a discutiilor purtate pe tot parcursul proiectului.

Modulul Meetings este accesibil utilizatorilor ce detin subscriptia Autodesk BIM Collaborate, Autodesk BIM Collaborate Pro sau Autodesk Build.

autodesk revit badge 256 NVS KXN 005 autodesk bim collaborate pro small badges 1282x

Solicitare oferta produse Autodesk AEC

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile