autodesk navisworks manage 2022Standardele BIM prevad predarea catre beneficiarul unei constructii a intregului pachet de informatii necesar pentru a planifica lucrarile de mentenanta pentru elementele de arhitectura, structura si pentru toate instalatiile ce deservesc constructia respectiva.

Acest lucru se poate realiza prin intermediul fisierelor COBie (Construction Operations Building Information Exchange).

Fisierele COBie reprezinta un standard pentru schimbul de date colectate de-a lungul fazelor de proiectare si executie ale unei constructii si predarea acestora catre echipele O&M (operations and maintenance).

Informatiile incluse intr-un fisier COBie trebuie sa reflecte toate modificarile aduse echipamentelor si elementelor de constructie si sa ofere informatii consistente privind punerea in functiune.

Pentru a genera aceste fisiere este necesara mai intai obtinerea fisierului unic BIM ce integreaza toate specialitatile (arhitectura, structura, instalatii MEP, securitate si alte utilitati).

Autodesk Navisworks Manage integreaza atat fisiere BIM create cu ajutorul Revit cat si fisiere ce provin din alte aplicatii ce au capabilitatea de a exporta cel putin in format IFC2x3.

NVW COBie 001

Dupa obtinerea fisierului unic pentru intreg proiectul, cu ajutorul utilitarului IFC Extension ce face parte din suita Navisworks Navistools IFC se vor genera fisierele COBie precizand componentele si ansamblurile ce vor fi incluse in acestea.

NVW COBie 002

Un singur fisier COBie va fi generat pentru intreaga cladire. Proiectele cu multiple cladiri vor necesita cate un fisier separat pentru fiecare cladire, iar pentru amenajarile exterioare va exista un fisier COBie separat chiar daca proiectul consta intr-o singura cladire.

Autodesk Navisworks Manage poate fi achizitionat ca produs individual sau in cadrul pachetului Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection.

Navistools IFC Extension este un utilitar low-cost pentru Autodesk Navisworks cu o interfata simpla si usor de manevrat.

CADexpert NET ofera servicii de licentiere, consultanta, implementare, instruire si suport tehnic pentru companiile active in industria constructiilor atat in cadrul procesului de proiectare cat si al celui de executie si planificarea lucrarilor de executie.

NVS KXN 004 NVS KXN 005

Solicitare oferta produse Autodesk AEC

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile