ASTA PM V13Versiunea 13, a programului conceput special pentru managementul proiectelor de constructii, vine cu o serie de functii noi ce se adreseaza in mod special problemelor frecvent intalnite in industria constructiilor precum mangementul resurselor si al costurilor, rapoarte de progres a lucrarilor si accesul la tehnologia BIM.

 

 

 

COLECTAREA SI RAPORTAREA PROGRESULUI CU AJUTORUL DISPOZITIVELOR MOBILE (SMARTPHONES, TABLETE)

Inregistrarile de progres pot fi facute oricand si din orice locatie. Chiar si in situatiile in care nu exista o conexiune de internet, aplicatia poate fi folosita pentru a inregistra progresul activitatilor, urmand ca ulterior datele colectate in santier sa fie introduse in planificarea de proiect prin sincronizare. Rapoartele de progres pot fi insotite de fotografii si comentarii.

Aplicatia pentru inregistrari de progres cu ajutorul dispozitivelor mobile este gratuita.

MODELUL 3D AL CONSTRUCTIEI ESTE CONECTAT LA GRAFICUL DE LUCRARI – TEHNOLOGIA BIM PENTRU LUCRARI DE EXECUTIE

Asta Powerproject BIM este un modul inclus in aplicatia de baza si permite realizarea planificarii 4D prin corelarea graficului de lucrari cu modelul tridimensional al constructiei. Evolutia lucrarilor de executie poate fi monitorizata intr-un spatiu tridimensional virtual iar comparatia intre planificat si actual pusa mult mai bine in evidenta.

ASTAPP13 002

ANALIZA ZILNICA, SAPTAMANALA SAU LUNARA A MODULUI IN CARE ESTE UTILIZATA O RESURSA SAU CENTRU DE COST

Asta Powerproject ofera posibilitatea de a afisa pentru orice tip de resursa (lucratori, echipe, utilaje sau materiale) sau centru de cost activitatile la care este utilizat si efortul planificat sau actual, defalcate pe orice interval de timp: zilnic, saptamanal, lunar sau trimestrial. Acest mod de vizualizare poate fi utilizat pentru analiza costurilor planificate si actuale pentru orice tip de centru de cost:

ASTAPP13 003

PLANIFICARE MAI PRECISA SI ACURATETE MAI MARE A DRUMULUI CRITIC

Asta Powerproject permite definirea conexiunilor intre activitati prin simpla desenare a acestora pe grafic, conexiunile au o foarte buna vizibilitate pe plan si sunt usor de urmarit. Programul permite orice numar de link-uri intre doua activitati, ceea ce conduce la punerea corecta in evidenta a modului in care activitatea progreseaza in timp si o buna intelegere a consecintelor oricaror depasiri de termene alocate.

Asta Powerproject calculeaza corect drumul critic si data de finalizare a proiectului in situatia in care activitatile interconectate in proiect utilizeaza calendare diferite.

ASTAPP13 004

UTILIZAREA ASTA POWERPROJECT PENTRU PROIECTE DE CONSTRUCTII ADUCE AVANTAJE CONCRETE PLANIFICATORILOR:

  • Posibilitatea de a aloca cantitati de lucrari activitatilor si de a aborda planificarea proiectului in mod BOQ;
  • Posibilitatea de a raporta progresul pe activitati in termeni de cantitati de lucrari puse in opera;
  • Rapoarte privind costurile realizate pe proiect si utilizarea resurselor gata configurate ce pot fi generate automat de program;
  • Este foarte usor de obtinut o evidenta detaliata pe proiect de tip cine- unde lucreaza – cat timp necesara la intocmirea pontajelor si a rapoartelor de activitate;
  • Obtinerea curbelor S de progres pentru centre de cost, resurse, activitati si analize de tip EVA;
  • Intocmirea situatiilor de lucrari devine o activitate simpla, programul genereaza usor rapoarte in acest sens ce pot fi tiparite sau exportate si prelucrate ulterior in Excel;
  • Functii speciale pentru analiza de risc;
  • Asta Powerproject detine instrumente utile in cazul disputelor contractuale referitoare la depasiri de termene in cadrul proiectelor mari;
  • Gestionarea eficienta a subcontractorilor.

Solicitare oferta si/sau testare:

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile