autodesk navisworks manage badge 256Autodesk Navisworks Manage ofera functia TimeLiner pentru conectarea graficelor de executie de tip Gantt Chart cu geometria 3D a unui proiect de constructii si realizeaza astfel o modalitate de a planifica si vizualiza evolutia lucrarilor atat din punct de vedere al incadrarii in timp dar si din punct de vedere financiar.

TimeLiner importa grafice Gantt din diferite alte aplicatii (MS Project, Primavera), dar ofera si un mediu propriu pentru crearea activitatilor, cu date planificate si date realizate, la care se pot adauga costuri a caror evolutie in timp poate fi monitorizata din interiorul Navisworks. Activitatile create in TimeLiner pot fi corelate cu diverse faze de proiect (demolari, constructii temporare, constructii noi).

NWK timeliner 001

Obiectele din modelul geometric sunt apoi atasate la activitatile corespunzatoare din graficul Gantt. Pot fi elemente de constructie individuale sau seturi de selectie prestabilite de utilizator. Orice modificare operata de proiectant conduce automat la modificari si in TimeLiner.

In baza graficului Gantt astfel creat, Navisworks TimeLiner va realiza o simulare vizuala a modului de evolutie a lucrarilor din santier.

Odata cu introducerea rapoartelor de progres simularea va fi actualizata automat si se pot observa diferentele intre ce s-a planificat si ce s-a realizat. Se poate astfel vizualiza unde se afla sau se va afla un proiect la un anumit moment in timp versus planificarea initiala si ce costuri a generat proiectul in fiecare etapa.

Functiile TimeLiner pot fi combinate si cu alte instrumente Navisworks.

Astfel, corelarea cu functiile Object Animation aplicate in cazul utilajelor mari (macarale, etc) poate determina daca traseul utilajului va fi sau nu obstructionat inainte de a ajunge in santier. Astfel se pot alege trasee diferite sau planifica un alt moment pentru introducerea acestuia in santier.

Corelarea cu functiile Clash Detection faciliteaza observarea din timp a potentialelor coliziuni intre utilaje, echipamente si alte elemente de constructie functie de derularea proiectului in timp.

Navisworks TimeLiner reprezinta saltul la tehnologia 4D/5D BIM si este extrem de util managerilor de proiect si profesionistilor din inductria constructiilor, oferind posibilitatea de a vizualiza in pasi lucrarile de executie si a simula constructia unei cladiri in timp.

Functia TimeLiner este disponibila in versiunile Autodesk Navisworks Manage si Autodesk Navisworks Simulate.

 

Navisworks Manage face parte din subscriptia Autodesk AEC Collection si este disponibil si ca produs separat.

NVS KXN 004 NVS KXN 005

Solicitare oferta produse Autodesk AEC

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile