autodesk bim collaborate pro small badges 1282xAutodesk BIM Collaborate Pro permite echipelor de proiectare sa comunice intre ele prin partajarea informatiilor in seturi si pachete provenind de la fiecare specialitate.

Un grafic desfasurat in timp si ierarhizat pe specialitati afiseaza evolutia proiectului in timp si pune in evidenta modificarile aduse in model de catre fiecare echipa implicata in proiect.

ACPRO001

Versiunea actuala a produsului Autodesk Collaborate Pro permite vizualizarea, crearea si editarea sesizarilor de neconformitati in proiect cu ajutorul functiei Issues.

Issues sorteaza si afiseaza sesizarile in liste, ierarhizate in functie de specialitati si echipe de proiectare. Selectarea unei sesizari din lista conduce la navigarea directa catre locatia acesteia in modelul 3D, unde se pot vizualiza si edita detalii legate de sesizarea respectiva (autor, persoana responsabila, istoric, status actual).

In aceeasi interfata se pot crea noi sesizari si aloca catre persoane responsabile cu rezolvarea acestora. Odata creata, o sesizare va apare in lista ce cuprinde toate sesizarile din proiect, iar persoana responsabila va fi notificata automat pe email.

ACPRO002

Aplicatia add-on Revit Issues permite raspunsul direct la o sesizare din aplicatie, operand modificarile necesare in model si modificand statusul sesizarii.

BIM Collaborate Pro afiseaza sesizarile facute la nivelul intregului proiect, indiferent de platforma de pe care au fost facute (Docs, Collaborate sau Model Coordination) iar acestea pot fi sortate in functie de status, autor, data la care au fost create sau termenul limita de rezolvare, persoana catre care au fost adresate.

ACPRO003

Lista de sesizari facute de-a lungul perioadei de viata a unui proiect poate fi integral exportata in format pdf sau csv pentru a fi revizuita in afara platformei, in mod offline.

Utilizarea functiilor de management al neconformitatilor incluse in pachetul Autodesk BIM Collaborate Pro ofera sprijin in activitatea de coordonare a modelului si asigura responsabilizarea echipelor de proiectare implicate.

Solicitare oferta produse Autodesk BIM Collaborate

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile