160503 Collections Podiums 3 Collections300Incepand cu anul 2016 Autodesk a renuntat la comercializarea licentelor perpetue, singura posibilitate ramanad inchirierea pe perioada determinata a produselor software dorite.

O alta schimbare majora este inlocuirea binecunoscutelor Suite cu Colectii de produse pe domenii mari de activitate, Autodesk Industry Collections.

Autodesk Industry Collections inlocuiesc si includ:

Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection

  • Autodesk Building Design Suite 2017
  • Autodesk Infrastructure Design Suite 2017
  • Autodesk Plant Design Suite 2017

Autodesk Product Design Collection

  • Autodesk Product Design Suite 2017
  • Autodesk Factory Design Suite 2017

Autodesk Media & Entertainment Collection

  • 3ds MAX
  • Maya
  • + alte produse si servicii

Nu mai exista editii diferite (standard, premium, ultimate). Acum colectiile includ produsele corespunzatoare editiilor Ultimate a suitelor mentionate mai sus.

Numarul de produse software si servicii in Cloud incluse in fiecare colectie este mult mai mare decat in Suite.

Atentie!!! Nu toate produsele din suitele anterioare se regasesc in colectii. Verificati cu atentie continutul fiecarei colectii.

Colectiile se pot inchiria in varianta single-user si multi-user, pe perioade de 3 luni, 1 an, 2 ani si 3 ani.

Pretul acestor colectii este unul foarte avantajos. Daca inainte existau Suite (cu mult mai putine produse software si servicii incluse), editia Ultimate, a caror inchiriere anuala ajungea si la aproximativ 6000 EUR/an (fara TVA), acum inchirierea unei colectii (cea mai scumpa colectie) ajunge pana la maxim 2930 EUR/an (fara TVA) in varianta single–user si maximum 4000 EUR/an (fara TVA) in varianta multi-user.

Flexibilitatea oferita in conditiile unui pret avantajos fac din noile colectii Autodesk o alegere extrem de buna.

Incepand din luna august produsele Autodesk se inchiriaza individual sau in cadrul noilor colectii.

Se pastreaza suitele pentru produsele din gama LT, Revit LT Suite si Inventor LT Suite, care contin cele mai ieftine solutii de proiectare 3D in arhitectura si mecanica.

Pentru detalii tehnice si comerciale va invitam sa ne contactati:

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile