ForestPack6 300x250 Incepand cu luna iulie.2018 CADexpert NET SRL a devenit partener oficial pentru Romania al firmei iToo Software, producator de plug-in-uri pentru 3ds MAX si V-ray pentru proiectare peisagistica si parametrica direct in 3ds MAX.

Produsele iToo Software contin plug-in-uri perfect integrate cu 3ds MAX 2012-2019 precum si biblioteci de obiecte, materiale si presetari extrem de utile pentru randari profesionale.

Produsele iToo Software comercializate prin CADexpert:

Forest Pack este un plugin pentru 3ds Max extrem de popular si frecvent utilizat de studiourile de creatie din intreaga lume pentru a realiza scene virtuale cu un numar nelimitat de obiecte si poligoane. Cu ajutorul Forest Pack se pot crea peisaje vaste, in care arbori, plante, cladiri, multimi de oameni, forme de relief si chiar roci diverse contribuie la realizarea unui ambient complex, realist. Contine si o biblioteca vasta de arbori, plante, iarba, etc..

Plugin-uri pentru 3ds MAX - prin CADexpertPlugin-uri pentru 3ds MAX - prin CADexpertPlugin-uri pentru 3ds MAX - prin CADexpert

RailClone este cel mai capabil instrument de modelare parametrica destinat artistilor, conceput ca plugin la 3ds MAX. Abordarea de tip matrice pentru a crea obiecte este extrem de eficienta, rapida si usor de invatat. Modelarea parametrica oferita de RailClone este unica si se bazeaza pe obiecte procedurale. Editorul de obiecte opereaza la nivel de noduri pentru a combina, transforma sau deforma si distribui instante ale geometriei sau obiecte proxy. Diversificarea obiectelor este realizata si prin capabilitati de mapare UV, materiale specifice. De asemenea include o biblioteca vasta de obiecte utile in prezentari.

Plugin-uri pentru 3ds MAX - prin CADexpertPlugin-uri pentru 3ds MAX - prin CADexpertPlugin-uri pentru 3ds MAX - prin CADexpertPlugin-uri pentru 3ds MAX - prin CADexpert

Preturile produselor sunt accesibile. Licentele se pot instala local sau in retea.

Solicitare oferta si/sau testare:

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile