Autosign 2021 2 300PARKING LOT DESIGN

Functia de proiectare a parcării (NOU) face acum parte din pachetul Autosign. Functia de proiectare a parcării permite proiectarea de parcări parametrice cu suport pentru proiectarea conform parametrilor diferitelor țări. Numărul diferitelor tipuri de marcare a liniei, de la opțiuni de linie simplă, dublă, punctată, linie de culoare, opțiunile de lățime a liniei și altele pot fi atribuite liniilor de parcare. Completarea funcției cu opțiunea de raport creată ca tabele de desen sau exportată direct în foaia Excel.

 

În cadrul Autosign Ultimate, liniile de parcare proiectate pot fi proiectate pe drum sau pe orice altă suprafață rezultând linii complete de parcare 3D create, cu posibile proprietăți BIM atribuite acestora.

Asociați noile capacități de proiectare a parcărilor cu toate celelalte funcții disponibile in Autosign, cum ar fi: Google Maps import, export către Google Earth, definirea seturilor de proprietăți, capacități de editare a proprietăților, filtrare a proprietăților și opțiuni de detectare a ciocnirilor, funcția IFC Export & Import. În plus: caracteristicile de design Gantry pentru a proiecta un adevărat delimitator de înălțime, intrare parcare 3D pentru a restricționa rulotele, autobuzele și alte vehicule care intră în zona de parcare dedicată, semne de circulație, proiectare 2D / 3D, alte marcaje rutiere (pasarele, insule și altele).

Toate împreună fac din Autosign 2021.2 o soluție mai completă ca niciodată.

<< AFLA MAI MULTE DESPRE AUTOSIGN >>

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile