New TILOS Logo 300Lucrarile de executie pentru proiectele de infrastructura reprezinta provocari unice in industria constructiilor, deoarece constau mai ales in activitati repetitive ce implica deplasarea echipelor de lucratori si a utilajelor de-a lungul unui traseu.
Nici unul din sistemele traditionale de planificare (grafice Gantt sau diagrame PERT) nu are capacitatea de a pune in evidenta conexiunea dintre locul de desfasurare al unei activitati si intervalul de timp in care se desfasoara acea activitate.

autodesk bim collaborate pro small badges 1282xVerificarea si avizarea proiectelor BIM este un proces complet digitalizat in care pot intra desene 2D, modele 3D, fisiere pdf create in cadrul unui proiect, in scopul aprobarii inainte ca proiectul sa poate intra in faza de executie. 

autodesk revit badge 256Inca din fazele conceptuale ale unui proiect de constructii se pot estima cantitatile de material necesare finisajelor interioare, inainte de a defini in detaliu structura peretilor, planseelor sau a plafoanelor.

autodesk bim collaborate pro small badges 1282xAutodesk BIM Collaborate Pro permite echipelor de proiectare sa comunice intre ele prin partajarea informatiilor in seturi si pachete provenind de la fiecare specialitate.

Un grafic desfasurat in timp si ierarhizat pe specialitati afiseaza evolutia proiectului in timp si pune in evidenta modificarile aduse in model de catre fiecare echipa implicata in proiect.

point layout badge 256px

Autodesk Point Layout este o aplicatie de tip plug-in pentru Revit, AutoCAD si Navisworks cu ajutorul careia se digitalizeaza operatiile de trasare si pozitionare in constructii.

 

autodesk navisworks manage 2022Standardele BIM prevad predarea catre beneficiarul unei constructii a intregului pachet de informatii necesar pentru a planifica lucrarile de mentenanta pentru elementele de arhitectura, structura si pentru toate instalatiile ce deservesc constructia respectiva.

autodesk navisworks manage badge 256Autodesk Navisworks Manage ofera functia TimeLiner pentru conectarea graficelor de executie de tip Gantt Chart cu geometria 3D a unui proiect de constructii si realizeaza astfel o modalitate de a planifica si vizualiza evolutia lucrarilor atat din punct de vedere al incadrarii in timp dar si din punct de vedere financiar.

 autodesk navisworks manage badge 256Estimari de cost, masuratori si cantitati de lucrari in proiecte de constructii cu Autodesk Navisworks Quantification

People flow toolkit 000FPeople Flow Toolkit este un modul aditional Autodesk Revit, conceput pentru a oferi suportul necesar proiectantilor care se confrunta cu provocarile aduse de respectarea regulilor de distantare fizica datorate COVID-19. 

autodesk docs small badges social 400Autodesk Docs este o platforma centralizata pentru managementul documentelor, ce ofera capacitatea de control asupra fisierelor, stabilirea modului de lucru si de obtinere a aprobarilor in cadrul unui proiect, partajarea desenelor, modelelor si a documentatiei intre membrii unei echipe si colaborarea intre acestia pe intreaga durata de desfasurare a proiectului. 

 

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile