New TILOS Logo 300Trimble TILOS este o aplicatie de planificare si management al proiectelor de infrastructura, bazata pe diagrama timp-distanta.

Totusi in fiecare proiect nou creat in TILOS, se remarca prezenta vederilor de tip Gantt Chart, create implicit in aplicatie. 

BIM ARTICLE 300Realizarea detaliilor de executie pentru proiectele de instalatii MEP implica de cele mai multe ori un efort suplimentar de re-desenare a obiectelor proiectate. 

BIM ARTICLE 300Pe parcursul elaborarii unui proiect, echipe de proiectare diferite lucreaza separat pe modele de arhitectura, structuri, instalatii MEP.
Cele trei modele necesita coordonare inainte ca lucrarile de executie sa inceapa, pentru a verifica modul in care se integreaza.

autodesk collection AEC badge 256 00Functia P&ID modeler in Revit faciliteaza modelarea instalatiilor cu ajutorul desenelor P&ID in mod direct, prin preluarea informatiei din diagrame in mod automat si conversia in format Revit.

autodesk navisworks manage badge 256Chiar si in conditiile in care un proiect este stocat pe servere private si nu utilizeaza facilitatile unei platforme BIM in cloud, exista metode simple si eficiente de a concepe un plan de control al calitatii conform cu cerintele BIM pentru procesul de proiectare sau cel de executie a lucrarilor de constructii.

BIM ARTICLE 300Proiectele de infrastructura incep si se termina cu instrumente GIS
Acestea stocheaza informatii importante referitoare la amplasamente impreuna cu date despre utilitati, infrastructura subterana, elemente de semnalizare de-a lungul drumurilor, etc..

BIM ARTICLE 300Sedintele si intalnirile de lucru sunt elemente importante si necesare pentru buna desfasurare a unui proiect de constructii, indiferent de etapa in care se afla acesta.

Pentru a organiza si gestiona toate sedintele din cadrul unui proiect si mai ales pentru a pastra o evidenta coerenta a subiectelor si problemelor discutate, platforma BIM Autodesk Construction Cloud a implementat un instrument ce permite transparentizarea si digitalizarea completa a acestora.

BIM ARTICLE 300In orice proiect apare necesitatea de a folosi si manevra fisiere 2D provenite de la colaboratori care nu utilizeaza tehnologia de modelare 3D sau exportate din diverse aplicatii.
Acestea pot fi detalii de executie sau planuri 2D generate de diferite specialitati in format DWG, PDF, DGN.

New TILOS Logo 300Lucrarile de executie pentru proiectele de infrastructura reprezinta provocari unice in industria constructiilor, deoarece constau mai ales in activitati repetitive ce implica deplasarea echipelor de lucratori si a utilajelor de-a lungul unui traseu.
Nici unul din sistemele traditionale de planificare (grafice Gantt sau diagrame PERT) nu are capacitatea de a pune in evidenta conexiunea dintre locul de desfasurare al unei activitati si intervalul de timp in care se desfasoara acea activitate.

autodesk bim collaborate pro small badges 1282xVerificarea si avizarea proiectelor BIM este un proces complet digitalizat in care pot intra desene 2D, modele 3D, fisiere pdf create in cadrul unui proiect, in scopul aprobarii inainte ca proiectul sa poate intra in faza de executie. 

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile