roundabout design 300

Lipsa sigurantei in trafic a drumurilor aduce o imagine defavorabila Romaniei si are efecte negative atat economic cat si social. Romania ocupa primul loc in Europa in topul celor mai periculoase drumuri. 

revit 2021 badge 256pxGestionarea si configurarea spatiilor in cladiri de birouri cu ajutorul Revit Generative Design

Revit 2021 aduce pentru prima data utilizatorilor capacitatea de a folosi direct din aplicatie tehnologia Generative Design, bazata pe calcul algoritmic pentru a explora, analiza si sorta variante ale aceluiasi proiect, generate in mod automat de program.

BIM 300pxDatorita cresterii in complexitate a proiectelor de constructii inregistrata in ultimii ani (sisteme de management al energiei consumate, securitate, comunicatii, etc) implicand din ce in ce mai multi specialisti din diferite domenii, care au nevoie sa schimbe cantitati mari de informatii pentru realizarea unui proiect, viitorul industriei constructiilor va fi puternic influentat de una dintre cele mai noi abordari aparute in ultimii ani, Building Information Modeling (BIM).

Noutati - cadexpert.eu Incepand cu luna februarie.2019 CADexpert NET SRL a devenit partener oficial Codemill pentru Romania. CADexpert asigura licentierea, suport si instruire pentru liniile de produse software Navistools si CADMill in Romania.

short kxn 2018 250Modul clasic de realizare a unui proiect de arhitectura/constructii/infrastructura este deja depasit.

Practic BIM inseamna realizarea unui model 3D unic, cu date atasate, astfel incat acesta sa poata fi folosit in toate etapele ciclului de viata al unei constructii.

ForestPack6 300x250 Incepand cu luna iulie.2018 CADexpert NET SRL a devenit partener oficial pentru Romania al firmei iToo Software, producator de plug-in-uri pentru 3ds MAX si V-ray pentru proiectare peisagistica si parametrica direct in 3ds MAX.

parkcad effortless parking editing 01ParkCAD este un software CAD avansat care oferă utilizatorilor instrumentele potrivite pentru a proiecta planuri de parcare mai rapid si mai inteligent decat metodele traditionale CAD. 

SPECIALIZAT GENERAL 300Folosirea produselor software specializate in locul celor cu utilizare generala aduce un plus major in randamentul lucrului de zi cu zi. Pentru ca folosesc in general notiuni specifice domeniului de activitate pentru care sunt realizate sunt mult mai usor de utilizat, mai intuitive, mai rapid de invatat si adoptat. Instrumentele de uz general, pentru ca doresc sa acopere o arie cat mai larga de activitati, pot fi prea complexe, stufoase, greu de utilizat si adaptat.

Folositi instrumente specializate si cu siguranta rezultatele nu vor intarzia sa apara.

160503 Collections Podiums 3 Collections300Incepand cu 7.septembrie.2017 Autodesk a modificat major continutul colectiilor Autodesk adaugand produse utile ce fac sa completeze solutiile oferite intr-un mediu de lucru cat mai omogen.

Astfel colectia AEC include acum si solutiile de analiza si proiectare structuri, poduri si fabricatie instalatii; colectia de Mecanica include si produsele de analiza cu element finit si masinare (CAM) pana la 5 axe.

160503 Collections Podiums 3 Collections300Incepand cu anul 2016 Autodesk a renuntat la comercializarea licentelor perpetue, singura posibilitate ramanad inchirierea pe perioada determinata a produselor software dorite.

O alta schimbare majora este inlocuirea binecunoscutelor Suite cu Colectii de produse pe domenii mari de activitate, Autodesk Industry Collections.

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile