ANTEPROIECT

  • In faza de conceptie a proiectului, programul Autocad P&ID realizeaza schemele tehnologice ale instalatiilor.
  • Autocad P&ID este conform cu toate standarde internationale si este conectat la o baza de date versatila si editabila de obiecte inteligente (echipamente, conducte, fitinguri si armaturi).
  • Verificarea si validarea schemelor tehnologice se realizeaza automat. Modificarile in proiect pot fi acceptate sau respinse in grup sau individual. Astfel sunt evitate verificarile manuale consumatoare de timp si editarile multiple pentru aceeasi instalatie.
  • Raster Design, prezent ca optiune de menu in Autocad P&ID, ofera posibilitatea de a scana si converti in format digital schemele tehnologice aflate pe suport de hartie. Scheme tehnologice realizate cu AutoCAD pot fi importate si convertite in format AutoCAD P&ID.
  • Autocad P&ID are capacitatea de raportare si generare a listelor de echipamente, conducte, fitinguri si armaturi cu ajutorul carora se estimeaza preliminar costurile unui proiect.

Mediul de lucru oferit de Autodesk Inventor Tube and Pipe permite proiectantilor de instalatii sa creeze si sa optimizeze ansambluri de conducte si tubulaturi rigide sau flexibile prin care circula fluide sau gaze, conectate la echipamente standard sau personalizate.

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile