New TILOS Logo 300Pentru fiecare activitate introdusa in TILOS trebuiesc precizate momentul de Start si eventual durata (poate fi calculata si de aplicatie) dar si pozitia kilometrica de unde incepe si cea unde se termina activitatea.

Cu ajutorul axei distanta se pozitioneaza de fapt activitatile de-a lungul traseului, ceea ce ofera claritate si control asupra planificarii.

In afara de a pozitiona activitatile, axa distanta este un ajutor real in a descrie corect traseul proiectului, obiectele de constructie si alte elemente importante.

Pe axa distanta se pot defini sectoare, care in cadrul unui proiect de drumur pot corespunde sectoarelor pe care se aplica un anumit profil transversal. In cazul lucrarilor de canalizare (sau reparatii, cabluri subterane, pozari de conducte), sectoarele pot defini strazile pe care se executa un grup de activitati.

TILOS4 001

Tot pe axa distanta se vor figura intersectiile cu alte cai de comunicatie, noduri rutiere, locatia podetelor transversale, a lucrarilor de arta sau orice alte elemente importante ale traseului.

Sectoarele de pe axa distanta pot descrie si cantitatile de lucrari pentru o activitate, cu impact asupra randamentului si a duratei acesteia.

TILOS4 002

In cazul lucrarilor de turnari betoane la poduri sau tuneluri, sectoarele pot contribui la calculul si modul de afisare al activitatilor in baza cantitatilor de beton turnate pe fiecare sector.

TILOS4 003

Deasupra axei distanta se pot introduce desene AutoCAD ale amplasamentului sau fotografii aeriene, care odata scalate si pozitionate corect de-a lungul traseului, contribuie la o foarte buna intelegere a locatiei unde se executa lucrarile planificate.

TILOS4 004

Tot pe axa distanta TILOS poate reprezenta in format histograma profilul longitudinal al unui traseu sau cantitatile de lucrari aferente lucrarilor de terasamente, in baza informatiilor importate dintr-un tabel Excel.

Intrucat fiecare activitate TILOS este o functie ce depinde de timp si distanta, se poate afla in fiecare zi pozitia kilometrica unde se afla un utilaj sau o formatie de lucru, daca realitatea din teren se desfasoara conform planificarii.

<<Mai multe despre TILOS>>

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile