bim 360 badge 256pxAutodesk BIM 360 uneste eforturile proiectantilor cu cele ale contractorilor implicati in executia unui proiect de constructii. Ofera ambelor echipe instrumentele necesare pentru o excelenta coordonare intre specialitati si documentare clara a proiectului. Folosind BIM 360 modificarile facute din biroul de proiectare sunt vizualizate si corect comunicate in timp real on site, concomitent riscurile si costurile de constructie sunt drastic reduse. 

BIM360 300

Servicii de BIM Management pentru proiectarea de constructii civile si industriale

 

instruire autodesk 300In calitatea noastra de partener autorizat Autodesk, CADexpert NET asigura servicii de instruire pentru urmatoarele produse software Autodesk:

 • AutoCAD
 • AutoCAD P&ID
 • AutoCAD Plant 3D
 • Revit Architecture,
 • Revit MEP
 • Navisworks Manage
 • Inventor
 • Inventor Professional

modelare 3d bim 300Modelele sunt in format AutoCAD (dwg), Plant 3D, Inventor, Revit.
Se pot realiza repere simple sau subansambluri si ansambluri.
Acestea se pot refolosi ulterior la orice proiect. 

instruire tilosCursurile oferite se bazeaza pe un program de 2 zile, organizat pe doua niveluri. Scopul acestuia este de a permite aprofundarea functiilor TILOS astfel incat utilizatorul sa poata lucra independent imediat dupa finalizarea programului.

Servicii de asistenta in planificarea proiectelor de infrastructura prin metoda liniei de echilibru folosind TILOS 10.

 • Asistenta in planificarea proiectelor de constructii autostrazi, cai ferate, drumuri, tuneluri, retele de canalizare si alimentare cu apa, reabilitarea si intretinerea sezoniera a drumurilor, folosind metoda liniei de echilibru
 • Asistenta in elaborarea documentatiei de ofertare pentru licitatii, transpunerea planificarii de proiect in diagrama timp-distanta (conform cerintelor din caietele de licitatie - linia de echilibru)
 • Diagrama miscarilor de pamant pentru lucrari de terasamente
 • Graficul de utilizare al resurselor(manopera si utilaje), cash-flow
 • Configurare biblioteca personalizata de resurse (utilaje si vehicule)
 • Inregistrari de progres si analiza de tipul planificat vs realizat
 • Rapoarte personalizate

asta_powerproject_instruireCursurile oferite se bazeaza pe un program de 2-3 zile. Scopul acestuia este de a permite aprofundarea functiilor ASTA Powerproject astfel incat utilizatorul sa poata lucra independent imediat dupa finalizarea programului.

ORIENTATE CLIENT 300Pe baza informatiilor de la Dumneavoastra privind natura proiectelor, structura specialitatilor si a departamentului de proiectare, structura si modul de colaborare cu partenerii si nu in ultimul rand cu clientii, nivelul de cunostinte al personalului, se face o propunere de solutie tehnica ce include: 

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile