autodesk bim collaborate pro small badges 1282xVerificarea si avizarea proiectelor BIM este un proces complet digitalizat in care pot intra desene 2D, modele 3D, fisiere pdf create in cadrul unui proiect, in scopul aprobarii inainte ca proiectul sa poate intra in faza de executie. 

Procesul are loc in baza unui circuit de avizare stabilit de personalul cu atributii in managementul documentelor sau de catre administratorul de proiect.

Circuitul de avizare este initiat de catre un membru al echipei de proiect (Initiator), ulterior este preluat de persoane cu rol de verificatori (Reviewers) pentru verificari, comentarii, markups si in final directionat catre persoane cu atributii de avizare (Approvers).

Functiile Reviews disponibile pe platforma Autodesk Construction Cloud ofera mai multe circuite posibile pentru acest proces:

  • Avizarea intr-un singur pas, aceeasi persoana verifica si aproba
  • Avizarea in doi pasi, implica 1 Reviewer si 1 Approver
  • Avizarea in trei pana la sase pasi, implica 2 pana la 5 Reviewers si 1 Approver
  • Avizarea in doi pasi cu un grup de verificatori si 1 Approver
  • Avizarea in trei sau patru pasi cu 2 sau 3 Reviewers si 1 Approver

Pentru fiecare pas al procedurii se stabilesc termene de finalizare si persoanele responsabile.

Odata declansat procesul de verificare, persoanele cu rol de Reviewer si cele cu rol de Approver sunt notificate pe email in mod automat.

BIM Review 001

Statusul procesului poate fi oricand vizualizat din aplicatie, impreuna cu informatii legate de circuitul ales, persoana care a initiat procesul, cine este responsabil de urmatorul pas al procesului sau termenul pana la care trebuie finalizata avizarea.

Pentru fiecare circuit de verificare se pot vizualiza detalii legate de fisiere, comentarii, markups si revizii. Informatiile pot fi exportate si in format Excel.

BIM Review 002

Procesul de verificare se finalizeaza prin validarea documentelor si modificarea statusului acestora de catre Reviewers.

Dupa fiecare pas finalizat, persoanele responsabile de urmatoarea actiune sunt notificate automat pe email.

Aprobarea finala a documentelor se face de catre personal cu rol de Approver.

Proiectele pot primi status de aprobare, aprobare cu comentarii sau respingere.

BIM Review 003

Platforma BIM permite stabilirea unor actiuni ce pot fi generate automat consecutiv procesului de avizare, cum ar fi copierea documentelor avizate intr-un folder special.

Accesul la functiile de verificare si aprobare in circuit BIM a proiectelor este disponibil utilizatorilor in cadrul subscriptiei Autodesk AEC Collection, sau in mod independent in oricare din subscriptiile Autodesk Docs, Autodesk BIM Collaborate, Autodesk BIM Collaborate Pro.

autodesk revit badge 256 NVS KXN 005

Solicitare oferta produse Autodesk BIM Collaborate

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile