linia de echilibru tuneluriDatorita eficientei in capacitatea de reprezentare a unui proiect si a functiilor avansate de planificare si analiza de care dispune, TILOS se califica ca un produs software preferabil pentru managementul proiectelor de constructii de tuneluri, a caror complexitate necesita corelarea unui numar mare de informatii si un nivel de detaliere special.

TILOS foloseste diagrama timp-distanta pentru reprezentarea activitatilor, iar pe axa distantei pot fi descrise in detaliu particularitatile profilului in lung al tunelului, pozitia niselor si a puturilor de ventilatie, traseul in plan al tunelului, pozitia portalurilor si nu in ultimul rand clasificarea pamanturilor, cu impact major asupra randamentului activitatii de excavatie a galeriilor precum si in alegerea metodei de lucru folosite.

TUNELURI001axadist

TILOS calculeaza durata activitatii de excavatie folosind functii speciale ce permit planificatorului sa tina cont de modul in care natura terenului influenteaza productivitatea utilajului sau a echipelor de lucru pe fiecare portiune din traseu, in acord cu conditiile locale concrete:

TUNELURI004wr

Pe plan activitatea apare insotita de informatii ce indica cu cati metri pe zi poate avansa galeria pe fiecare segment din traseu, iar durata totala a activitatii precum si costurile ei sunt calculate corect, impreuna cu estimarea realista a termenului de finalizare.

Pentru cazurile in care tunelul se executa prin metoda scutului folosind doua utilaje TBM care incep sa sape din ambele capete ale tunelului, TILOS ofera planificatorilor functia de calcul a punctului de intalnire al celor doua utilaje, atat ca moment in timp cat si ca pozitie pe axa distanta:

TUNELURI002meetingpoint

Pe acelasi plan pot fi reprezentate zonele care ridica probleme in executie prin prezenta apelor, a gazelor subterane, alte conditii geotermice sau intervalele de timp cu zile nelucratoare, indicand si modul in care acestea afecteaza lucrarile.

TUNELURI003proiect

Datorita modului eficient in care aceste informatii sunt disponibile pe o singura plansa si a lizibilitatii foarte bune, impreuna cu functiile avansate de calcul al duratei sau costurilor de proiect, TILOS a devenit programul preferat de catre marile companii de constructii din Europa pentru planificarea si analiza majoritatii proiectelor de tunele, indiferent de scopul si complexitatea acestora.

Exemplu de plan constructie tunel realizat cu ajutorul TILOS:

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile