New TILOS Logo 300Pentru a determina drumul critic in TILOS, trebuiesc create conexiuni intre activitati si definite eventuale constrangeri pentru acestea.

TILOS lucreaza atat cu conexiunile tipice aplicatiilor de planificare (FS, SS, SF, FS) referitoare la durata si timpi de lucru, dar are si o implementare a acestora specifica proiectelor de infrastructura, bazata doar pe coordonate de distanta.

Conexiunile de tip “distance link” transmit doar coordonate de distanta intre doua activitati si nu presupun nici un calcul de durata pentru succesor. Ele au sens in special pentru procese ce au loc in mod succesiv pe aceeasi portiune de traseu sau sector (activitati de excavatie si umplutura, straturi rutiere si compactari, etc).

Astfel, o conexiune de tip Finish-Start intre doua activitati in implementarea “distance link” se va traduce prin faptul ca succesorul incepe la pozitia kilometrica unde se termina predecesorul. 

O conexiune de tip Start-Start va determina succesorul sa porneasca din aceeasi pozitie kilometrica ca si predecesorul sau.

TILOS CPM 1 001

Pentru "distance link" sunt posibile urmatoarele optiuni:

  • Move the successor : - activitatea succesoare este mutata astfel incat sa inceapa acolo unde se termina predecesorul, dar isi pastreaza valoarea pentru distanta pe care lucreaza
  • Size the successor : - activitatea succesoare isi modifica distanta pe care lucreaza, aceasta scade sau creste astfel incat suucesorul sa inceapa acolo unde se termina predecesorul
  • Start and end distance : - activitatea succesoare va incepe si se va termina la aceleasi coordonate ca si predecesorul
  • Size the successor (support train) : - optiune dedicata proiectelor de cai ferate care va efectua calcule suplimentare necesare deplasarii pe site a masinilor de cale din statia de garare si deplasarea acestora in afara site-ului la terminarea activitatii

TILOS CPM 1 002

Pentru fiecare din optiuni se pot defini si valori de offset exprimate in metri, km, km+, m3m.

<<Mai multe despre TILOS>>

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile