autodesk revit badge 256 0Parte a efortului de a realiza conexiunea intre modelul digital si realitatea fizica, Autodesk ofera acces gratuit utilizatorilor Revit la Epic Games Twinmotion prin integrarea acestuia intr-o aplicatie de tip plug-in: Twinmotion for Autodesk Revit.

Accesul la aplicatie se face din pagina Autodesk All Products and Services (manage.autodesk.com) in baza contului de utilizator si este gratuit pentru oricine detine o subscriptie Revit, AEC Collection, Flex sau in cadrul contractelor de tip Enterprise.

Twinmotion for Revit se poate instala incepand cu versiunea Revit 2023.1 si poate fi accesat din menu in tab-ul View -> Open in Twinmotion.

Proiectul se exporta o singura data in Twinmotion dintr-o vedere 3D a acestuia. Ulterior, sincronizarea intre modelul Revit si proiectul Twinmotion se face automat, astfel incat orice modificare adusa in proiect sa se regaseasca in ambele aplicatii.

Twinmotion for revit 002

Twinmotion este intrumentul de lucru preferat al planificatorilor urbani, arhitectilor, al profesionistilor implicati in amenajari exterioare si in general se adreseaza oricarui designer de produs din orice industrie.

Cu un simplu drag&drop pot fi aduse in proiect elemente din biblioteca Smart Assets : materiale, lumini, sunete, vegetatie si copaci (a caror crestere pana la maturitate poate fi simulata), animale, personaje umane animate. Proiectul poate fi geolocalizat si completat cu imagini din contextual real obtinute din OpenStreetmap si poate fi vizualizat in diverse anotimpuri.

In plus este asigurat accesul direct catre mii de obiecte 3D Quixel Megascans si Sketchfab.

Functia Note poate adauga adnotari si observatii in modelul randat ce pot fi salvate in format BCF si utilizate in alte aplicatii BIM.

Partajarea proiectului cu alti utilizatori se face prin distribuirea unui URL accesabil in orice browser web. Proiectele pot fi distribuite si in format executabil, navigabile in mod individual fie in pozitii predefinite ale camerei fie cu acces liber pentru utilizator la toata scena.

CITESTE MAI MULT.........

autodesk revit badge 256 0

 

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile