New TILOS Logo 300TILOS ofera posibilitati unice de gestionare a drumului critic necesare pentru a raspunde problemelor specifice proiectelor de drumuri si cai ferate.

Aplicatia implementeaza posibilitati de conectare si interconditionare intre activitati adaptate tehnologiei de executie si adecvate rezolvarii unor situatii speciale in scopul de a evita erori de planificare:

  • Pastrarea distantei intre doua activitati pentru a evita o intersectie nedorita intre utilaje:
Trimble CPM II 001 Trimble CPM II 002
  • Calcul automat al timpului necesar mobilizarii echipamentelor pe santier la o anumita pozitie kilometrica, functie de viteza de deplasare a acestora
  • Sincronizarea duratei a doua activitati
  • Sincronizarea intre cantitatile de lucrari pentru activitati succesive sau care se executa pe aceeasi suprafata (balansul intre sapaturi si umpluturi, activitati de compactare si nivelare executate pe aceeasi suprafata, etc)
  • Calculul punctului de intalnire intre doua utilaje ce executa aceeasi activitate pornind din ambele capete ale unui traseu (lucrari de excavatie pentru tuneluri executate cu doua scuturi diferite din ambele capete ale tunelului)

Trimble CPM II 003

  • Planificatorul poate decide ca anumite activitati sa se desfasoare exclusiv prin blocarea unei portiuni din traseu pentru diferite intervale de timp
  • Intersectiile nedorite intre activitati pot fi verificate de TILOS in mod automat cu ajutorul functiei Detect Activity Clashes la nivelul intregului proiect sau subproiect.

Deoarece proiectele de infrastructura inseamna mai ales deplasarea unor echipe de-a lungul unui traseu, conexiunile dintre activitati pot fi de tip Crew, realizate in mod special pentru a pune in evidenta usor randamentul si modul de organizare in teren al formatiilor de lucru.

Folosind TILOS pentru a calcula drumul critic in cadrul proiectelor de drumuri si cai ferate, sunt evitate erori de planificare, intersectii intre activitati ce contravin tehnologiei de executie si alocarea ne-realista a resurselor.
TILOS obtine planuri usor de citit si inteles si ofera planificatorilor o perspectiva concreta asupra conditiilor de desfasurare a lucrarilor de executie din teren.

<<Mai multe despre TILOS>>

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile