inchiriere licente perpetue AutodeskDoar pana in 31.iulie.2016 mai puteti achizitiona licente perpetue Autodesk.

Autodesk este cel mai mare producator de aplicatii software CAD din lume, aplicatii ce servesc profesionistilor din domenii precum arhitectura si constructii, inginerie civila, inginerie mecanica si electrica, productie, media & entertainment.

 

In calitatea sa de lider global, Autodesk foloseste cele mai noi tehnologii si practici pentru a furniza clientilor sai cele mai moderne instrumente de lucru.

Strategia Autodesk necesita curaj si deschidere catre schimbari, iar in aceasta perioada compania revolutioneaza modul in care clientii sai au acces la produsele si serviciile de care au nevoie. De curand, sistemul de liceniere Autodesk a fost modificat si va beneficia de mai multa flexibilitate, mai multe optiuni si eficacitate sporita in gestionarea produselor.

Astfel, licentele perpetue pentru majoritatea produselor individuale Autodesk NU mai pot fi achizitionate incepand cu 31 Ianuarie 2016, iar pentru majoritatea suitelor, se mai pot achizitiona licente perpetue doar pana la 31 Iulie 2016. Dupa aceste date, produsele software Autodesk vor fi disponibile doar prin inchiriere prin intermediul abonamentului „Subscription“.

Licentele existente, pe care dvs. le detineti deja, nu vor suferi modificari – acestea sunt permanente si pot fi utilizate in continuare, in termeni legali. Produsele vor beneficia in continuare de suport si actualizari din partea Autodesk, atata timp cat vor avea atasate abonamente valabile de mentenanta „Maintenance plan“.

Incepand cu 1 Februarie 2016, Autodesk nu mai permite reinnoirea dupa data de expirare a contractelor „Maintenance plan", nu mai exista perioada de gratie la reinnoirea „Maintenance plan". In cazul in care nu va reinnoiti contractul „Maintenance plan" pana la data de expirare va fi necesar sa achizitionati sau sa inchiriati o noua licenta software pentru a putea beneficia de versiunea curenta a aplicatiei dvs. si de celelalte beneficii oferite de „Maintenance plan".

In cazul in care aveti incertitudini sau doriti mai multe informatii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati. Vom analiza cu placere nevoile dvs. curente de solutii CAD si va vom oferi suport in alegerea si obtinerea produselor si serviciilor ce se potrivesc cel mai bine afacerii dvs..

Asteptam cu placere sa ne contactati.

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile