BIM ARTICLE 300Realizarea detaliilor de executie pentru proiectele de instalatii MEP implica de cele mai multe ori un efort suplimentar de re-desenare a obiectelor proiectate. 

Acest lucru se intampla pentru ca aplicatiile traditionale de modelare nu tin cont si de nivelul de detaliere necesar pentru a fabrica si instala sistemele MEP.

In plus, intr-un proiect sunt implicati mai multi producatori iar munca lor trebuie integrata si coordonata cu specificatiile si listele de cantitati ale proiectului.

Deoarece se foloseste un model pentru estimare si alt model pentru realizarea efectiva a proiectului, procedura de ofertare este dificila si riscanta, iar in final se aduna costuri si eforturi ineficiente.

Utilizarea unei solutii unice care sa ofere toate modulele necesare, atat realizarii modelului cat si obtinerea detaliilor de executie intr-un mod complet integrat, inseamna ca tot efortul depus in faza de ofertare poate fi utilizat ulterior in faza PT si DDE a proiectului.

Modelele realizate initial sunt convertite ulterior pentru faza de fabricatie. Astfel, estimarile de costuri initiale pot fi aliniate cu parametrii finali ai bugetului de proiect.

O astfel de solutie pleaca de la o aplicatie centrala care modeleaza, calculeaza si dimensioneaza sistemele MEP inclusiv accesorii, fitinguri si parturi de fabricatie.

Workshop drawings

Sistemele proiectate de piping, sanitare, HVAC sunt ulterior preluate intr-o aplicatie adiacenta pentru a fi convertite in modele de tip fabricatie si a genera desenele de executie necesare.

Modelul de tip fabricatie este apoi folosit pentru a obtine estimari de costuri realiste si precise.

O solutie unica si complet integrata pentru proiectarea instalatiilor MEP permite urmarirea modelului in fiecare faza de proiect si vizualizarea modului in care elementele de constructie se pot aseza fara coliziuni dar si posibilitati de a optimiza sistemele MEP aferente unei cladiri.

autodesk revit badge 256 autodesk collection AEC badge 256 00 autodesk navisworks manage badge 256

Solicitare oferta produse Autodesk AEC

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Verificare antispam
Refresh Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile