Managementul de proiect nu implica doar definirea activitatilor si a relatiilor de dependenta dintre ele, dar si organizarea diferitelor parti ale proiectului intr-un ansamblu coordonat.

 

Powerproject organizeaza proiectele folosind:

  • Expanded tasks - retele de activitati ce vor fi detaliate ulterior
  • Summary tasks – folosite pentru a grupa activitatile
  • Hammocks - inglobeaza activitati individuale care nu sunt successive si apartin eventual de retele sau grupuri diferite, fara a schimba pozitia acestora in grafic
  • RBS si CBS pentru a vizualiza structura de proiect in functie de resursele folosite sau de centrele de cost

Powerproject permite organizarea unui fisier ca un proiect individual sau ca un portofoliu de proiecte separate.

Pentru proiectele complexe este avantajos ca ierarhia WBS sa fie definita ca o structura arborescenta pornind de la fazele principale ale proiectului si adaugand ramnificatii ce pot reprezenta obiecte de constructie sau servicii sau o combinatie a acestora.

powerproject 2 001

Ulterior, codurile WBS vor fi alocate activitatilor principale printr-un simplu drag&drop cu ajutorul mouse-ului. Codurile WBS sunt alocate automat activitatilor nou create in faza de detaliere a graficului.

Structura de proiect poate fi pusa in evidenta atat in tabel cat si in grafic prin stabilirea si aplicarea unor coduri de culori pentru fiecare nivel WBS.

powerproject 2 002

Powerproject ofera implicit vederi gata configurate pentru a afisa structura de proiect pe mai multe niveluri, cu posibilitatea de a le modifica si personaliza in functie de cerinte specifice.

Solicitare oferta/comanda Powerproject

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la +40737015552.
In scurt timp veti primi oferta completa pentru produsele dorite, urmand sa fiti contactat de colegii nostri pentru detalii.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile