instruire autodesk 300In calitatea noastra de partener autorizat Autodesk, CADexpert NET asigura servicii de instruire pentru urmatoarele produse software Autodesk:

  • AutoCAD
  • AutoCAD P&ID
  • AutoCAD Plant 3D
  • Revit Architecture,
  • Revit MEP
  • Navisworks Manage
  • Inventor
  • Inventor Professional

Cursurile sunt sustinute de formatori atestati. Formatorii au, pe langa certificarile Autodesk, si experienta in utilizarea produselor software in proiecte reale.

Inainte de orice curs se face o evaluare detaliata a viitorilor cursanti pentru a vedea stadiul existent in utilizarea produselor Autodesk sau similare.

De asemenea, se face o evaluare corecta pentru a puncta necesarul real de instruire si a aprofunda notiunile de interes.

Cursurile se pot sustine la sediul Beneficiarului, la sediul CADexpert NET sau online.

Solicitare clarificari si comentarii

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii clarificărilor solicitate și a comentariilori. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

I agree with the Conditii de Utilizare