instruire autodesk 300In calitatea noastra de partener autorizat Autodesk, CADexpert NET asigura servicii de instruire pentru urmatoarele produse software Autodesk:

 • AutoCAD
 • AutoCAD P&ID
 • AutoCAD Plant 3D
 • AutoCAD Architecture
 • AutoCAD MEP
 • Revit Architecture,
 • Revit MEP
 • Navisworks Manage
 • Inventor
 • Inventor Professional
 • Autodesk Docs
 • Autodesk Collaborate Pro

Cursurile sunt atat pentru utilizare la nivel de Baza cat si Avansati.

Cursurile sunt sustinute de formatori atestati. Formatorii au, pe langa certificarile Autodesk, si experienta in utilizarea produselor software in proiecte reale.

Inainte de orice curs se face o evaluare detaliata a viitorilor cursanti pentru a vedea stadiul existent in utilizarea produselor Autodesk sau similare.

De asemenea, se face o evaluare corecta pentru a puncta necesarul real de instruire si a aprofunda notiunile de interes.

Cursurile se pot sustine la sediul Beneficiarului, la sediul CADexpert NET sau online.

Solicitare Oferta/Informatii Instruire Autodesk

Introduceti solicitarea Dumneavoastra sau sunati la 0737015552.
In timp foarte scurt veti fi sunat de unul din reprezentantii nostri de vanzari.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile