Civl 3D AutoSIGN 300 Pana in 29 FEBRUARIE.2020 beneficiati de produsul software de semnalizare si marcaje rutiere AutoSIGN Cadou (licenta valabila pe perioada de 1 an) la fiecare licenta de AutoCAD Civil 3D 2020 inchiriata pe perioada de 1 an si 3 ani.

Perioada promotiei

01.FEBRUARIE.2020- 29.FEBRUARIE.2020

Conditii:

 • Promotia este doar pentru inchirierea de licente NOI.
 • Promotia se aplica la:
  • Pentru inchirierea de licente noi AutoCAD Civil 3D 2020 pe perioada de 1 AN.
  • Pentru inchirierea de licente noi AutoCAD Civil 3D 2020 pe perioada de 3 ANI.
 • Promotia nu se poate combina cu alte promotii si/sau preturi speciale.

AutoSIGN 2020

 • Incorporarea semnelor de circulatie si a marcajelor rutiere in proiectele de drumuri se face mai usor datorita Autosign 2020, noul produs software dezvoltat de CGS Labs.
 • Contine semne rutiere conform standardului romanesc (STAS 1848).
 • AutoSIGN 2020 este usor de utilizat si ofera multe facilitati pentru economisirea timpului,
 • Autosign imbunatateste aspectul desenelor si adauga noi niveluri de precizie prin automatizarea procesului de proiectare a semnalizarii rutiere.
 • Ruleaza peste AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Map 3D sau Bricscad.
 • Autosign permite de asemenea utilizatorilor: sa plaseze ansambluri de semnalizare rutiera; sa proiecteze marcaje rutiere si semn aeriene (portaluri cu semne de circulatie sau informare); sa construiasca planuri interactive de plasare a semnelor; si sa evalueze proiectarea semnelor direct in desenele CAD.

Solicitare oferta produse Civil 3D - Bonus AutoSIGN

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Va rugam alegeti cel putin o optiune
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de 20 de ani in diverse domenii industriale si civile. Oferim clientilor nostri solutii CAD si de Project Management personalizate - software, hardware, periferice si servicii – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate. Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui. Consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile