special offer CGSPana in 11.iunie.2020 puteti beneficia de inchirierea produselor CGS-Labs la un pret accesibil, pentru o perioada de 90 zile. De asemenea, pretul platit pentru aceasta inchiriere se poate deduce din inchirierea ulterioara a licentelor pe perioada mai lunga. 

Abonamente 90-zile inchiriere Autopath si Autosign

Inchiriere de licente noi cu reduceri importante de pret.

Autopath PRO / SL 90-day Subscription / Pret normal: 225 €
Autopath PRO / SL 90-day Subscription / Pret PROMO: 150 €

Autopath PRO / NL 90-day Subscription / Pret normal: 292,50 € 
Autopath PRO / NL 90-day Subscription / Pret PROMO: 195 €

Autosign PRO / SL 90-day Subscription / Pret normal: 168 €
Autosign PRO / SL 90-day Subscription / Pret PROMO: 112 € 

Autosign PRO / NL 90-day Subscription / Pret normal: 218,40 €
Autosign PRO / NL 90-day Subscription / Pret PROMO: 145,60 € 

SL - licenta standalone
NL - licenta de retea

Preturile nu includ TVA 19%.
Plata se face in lei la cursul anuntat de BNR pentru ziua platii, prin internet banking, ordin de plata, depunere la caseria Raiffeisen.
Livrare in maxim 2 zile lucratoare.

Alte Beneficii:

Clienții care au achiziționat un abonament de 90 de zile și doresc să treacă la un abonament de 1 (2) ani sau o licență permanentă în termen de 90 de zile de la achiziție, li se va deduce suma pe care au achitat-o pentru abonamentul de 90 de zile din această nouă achiziție. Suma dedusă nu se aplică CSM (Abonament de Mentenatat, Suport si Upgrade pentru licentele permanente).

Solicitare oferta si/sau testare:

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile