Autoturn Pro 30 2020 300Pana in 30.decembrie.2020 puteti beneficia de inchirierea AutoTurn Pro 11 la un pret accesibil, pentru o perioada de 1 an, 2 ani.

Produsele incluse in promotie sunt:

  • AutoTURN Pro 11 - inchiriere 1 AN - reducere 25%
  • AutoTURN Pro 11 - inchiriere 2 ANI - reducere 30%

AutoTURN Pro 3D este ultima generatie de software CAD Autoturn Pro 11 dif 300pentru simularea manevrelor vehiculelor pe suprafete si retele 3D (mesh).

Folosind motorul AutoTURN impreuna cu procesele patentate pentru simulare 3D, inginerii, arhitectii si desenatorii pot proiecta si analiza tridimensional, in timp ce verifica efectele pe diferite tipuri de terenuri, obstacole si parametrii vehiculelor si bicicletelor.

O noua dimensiune a ingineriei

Trecand peste capabilitatile de simulare in plan bidimensional, AutoTURN Pro intra cu adevarat in domeniul de proiectare si analiza 3D. Inginerii, arhitectii si desenatorii pot lucra la proiecte variate si complexe in mediul 3D, ce implica controlul vertical, detectare de coliziuni si traversari de terenuri denivelate.

De asemenea, AutoTURN Pro 11 este primul produs software ce face o analiza a miscarii diferitelor tipuri de biciclete. Contine o biblioteca cu 8 tipuri de biciclete.

Inchiriere de licente noi cu reduceri importante de pret.

AutoTURN PRO 11 - 1 USER / SUL 1 an Subscription / Pret normal: 850,00 €
AutoTURN PRO 11 - 1 USER / SUL 1 an Subscription / Pret PROMO: 635,00 €

AutoTURN PRO 11 - 1 USER / SUL 2 ani Subscription / Pret normal: 1.700,00 € 
AutoTURN PRO 11 - 1 USER / SUL 2 ani Subscription / Pret PROMO: 1.150,00 €

AutoTURN PRO 11 - 5 USERS / SUL 1 an Subscription / Pret normal: 1.350,00 €
AutoTURN PRO 11 - 5 USERS / SUL 1 an Subscription / Pret PROMO: 1.000,00 €

AutoTURN PRO 11 - 5 USERS / SUL 2 ani Subscription / Pret normal: 2.700,00 € 
AutoTURN PRO 11 - 5 USERS / SUL 2 ani Subscription / Pret PROMO: 1.890,00 €

Preturile nu includ TVA 19%.

Plata se face in lei la cursul anuntat de BNR pentru ziua platii, prin internet banking, ordin de plata, depunere la caseria Raiffeisen.
Livrare in maxim 2 zile lucratoare.

Solicitare oferta si/sau testare:

Introduceti solicitarea Dumneavoastra.
Va rugam sa introduceti numele si prenumele Dumneavoastra.
Invalid email address.
introducere incorecta
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Nota Confidentialitate:

Completand acest formular va dati acordul pentru a fi contactati in scopul discutarii ofertelor de produse si servicii. Datele Dvs. personale incluse in acest formular vor fi prelucrate doar in scopul pentru care au fost solicitate. Cititi "Politica de Confidentialitate"

Cine suntem:

CADexpert NET este o companie romaneasca privata cu capital integral romanesc.
Competenta de baza a companiei este expertiza in solutiile CAD, BIM, Vizualizare si de Project Management specializat, pe care specialistii nostri le testeaza si implementeaza de peste 25 de ani in diverse domenii industriale si civile.
Oferim clientilor nostri solutii CAD 2D/3D, BIM, Vizualizare si de Project Management personalizate, indiferent de complexitate - licentiere software si servicii conexe – testate si adaptate fiecarui domeniu de activitate.
Solutiile oferite de noi respecta intotdeauna principiul eficientei economice, sunt concepute sa evite risipa resurselor financiare si au in vedere profitabilitatea in timp cat mai scurt pentru clienti. Prin munca noastra intelegem sa devenim parteneri si sa ne asociem cu clientul in asumarea responsabilitatilor lui.
Ne diferentiem prin promptitudinea, flexibilitatea si calitatea serviciilor oferite: consultanta, suport si instruire personalizata.
Suntem orientati pe rezultate si consideram ca avem obligatia sa ne tratam corect si responsabil toti partenerii si clientii si sa actionam in scopul beneficiului comun, intrucat avem convingerea ca doar succesul obtinut in echipa dureaza in timp.

Contact Us

+40 311 050360

office@cadexpert.eu

+40 737 015552

www.cadexpert.eu

www.cadconsulting.eu

CADexpert NET

Termeni si conditii

Abonare newsletter

Sunt de acord cu Termenii și condițiile